Catskiing i Makedonia


Elleve personer, en snowcat og et av Europas største vegetasjonsfrie frikjøringsområder. Ta med vennegjengen på tidenes feteste og mest overkommelige frikjøringsopplevelse!

550 kvadratkilometer med snøkledde fjell

Se for deg et område på størrelse med en av Europas største byer som kun består av fjell og løssnø, i tillegg til en eksklusiv løypemaskin som tar deg akkurat dit du vil kjøre. Kan du drømme om en bedre lekeplass? Svært sjelden hører folk om Makedonia og Shaar-fjellene i skisammenheng. Det er nettopp derfor denne destinasjonen er så genial.

Dette er ikke alpene: Det finnes ikke noe stort skianlegg, og du møter iallfall ikke tusenvis av andre turister. Det du får er episk frikjøring, helt uten stress. Ingen foran deg, ingen bak. I Shaar-fjellene er snøforholdene gode og de ulike nedkjøringene passer for alle nivåer og dagsformer. Du kan kjøre alt fra krevende og avanserte løyper, til mer avslappede ”koseturer”.

HVa kan jeg forvente meg?

En frikjøringsopplevelse på høyde med det du ser i ski- og snowboardfilmer til markedets laveste pris. Her finnes det løyper for både eksperter og kjørere med mindre erfaring. Den største fjellkjeden heter ”Tito´s Peak” og ligger på 2747 høydemeter. Skog og vegetasjon slutter på rundt 1700 høydemeter, noe som innebærer at dere har et åpent frikjøringsområde på hele 550 kvadratkilometer å boltre dere på. WOW! Shar-fjellene er faktisk det største åpne og vegetasjonsfrie frikjøringsområdet i Europa. For skogsentusiaster finnes det dessuten flere muligheter til frikjøring i skog.

MAKEDONIA


POPOVA SHAPKA

Vi har base i landsbyen Popova Shapkva, som ligger i Shar-fjellene, drøyt 1780 meter over havet. Dette er den nordvestligste delen av Makedonia. I hovedstaden Skopje, 35 kilometer unna, finnes det et mindre skianlegg med enorme frikjøringsområder som vi har helt for oss selv. Hit kan vi dra med snowcaten.

BO

Hotell Bora er nyrenovert og har utsikt over de mektige fjellene vi tilbringer dagene i. Det er et trestjerners hotell med mulighet til å overnatte i enkeltrom, dobbeltrom og flermannsrom. Hotellet har en egen restaurant og bar der man kan ta en øl og spise et godt måltid etter en krevende og eventyrlig dag i fjellet.

Pakker


  • _SHJ2298 Catskiing 6 dager

    Fem dager kjøring med fullpensjon og alt man trenger.