KiteCAMP PORTUGAL

 

Førsteklasses kiting, sykkelturer, surfing, skate og kabelpark – i Esposende finnes det noe for alle! Esposende er en sjarmerende fiskerlandsby nord i Portugal med gode vindforhold til kiting. Spoten er en elvemunning med deilig flatvann i lagunen og bølger i havet

 

 

Portugal

Portugal er kjent for sin unike kystlinje, med høye klipper og vakre strender. Dette er et vannsportmekka, der kitere nyter stabil vind hele sommeren og surfere boltrer seg i verdensklasses bølger året rundt. Det geniale med Esposende er at en både kan kite i flattvann og i bølger og bølgesurfe i båtavstand fra campen. Båtturen til kitespoten er inkludert i pakken. Esposende byr dessuten på vakre sykkelområder, kabelbane, windsurfing og turer med stand up paddle.

HVA KAN JEG FORVENTE MEG?

I Esposende er du garantert en god atmosfære, med det meste du trenger av koselige butikker, cafeer, en fest og kiting i gåavstand. Her møter du nye venner med samme interesser i perfekte omgivelser. Esposende byr på gode forhold for både nybegynnere og erfarne kitere. Stranden dere går ut fra ligger på motsatt side av byen i et lite naturreservat. Dere fraktes ut i båt, og dette gjør at det er få andre kitere og badegjester sammenlignet med andre kjente kitespoter. Våre samarbeidspartnere har lang erfaring med instruksjon.

 

Overnatting


 • G0019271 Camp Esposende

  SESONG: Mai til September
  Passer: Passer alle
  Alder: fra 18 år

Pakker


 • H1_L1_Esposende Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å kite litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • phot Basic

  Glem bagasjerommet i bilen og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale kitere