KiteCAMP PORTUGAL


Kiting, SUP, sykkelturer, surfing, skate og wakeboard i kabelpark – i Esposende finnes det noe for alle! Esposende er en sjarmerende fiskerlandsby nord i Portugal med et av de mest vindsikre statistikkene i landet. Spoten er en elvemunning med deilig flatvann i lagunen og bølger i havet. Både kiting, surf, SUP, butikker og fest ligger i gåavstand fra lapointcampen.

 

 

Esposende & campen


KITECAMP Esposende

Esposende ligger en halvtime nord for den sjarmerende og kulturelle byen Porto. Kitespotene byr på alt fra bølger til laguner med flattvann. Det meste av kitingen i Esposende foregår på Rio Cavado, en elv som renner forbi sentrum og danner en stor lagune ved sjøkanten. Her er vannet flatt og perfekt for nybegynnere til å lære seg å komme opp på brett, samt for viderekomne til å øve på freestyle triks.

Stranden dere går ut ifra ligger på motsatt side i et lite naturreservat. Dere fraktes ut i båt, som er inkludert igjennom Lapoint. Dette gjør at det finnes få andre kitere og badegjester sammenlignet med andre kjente kitespoter. I år er vi stolte av å tilby en 14 meter lang slider i flatvannsområdet der vi kiter for dem som vil prøve seg på litt wakestyle.

SWEET: SURFING, SUP, SYKKEL OG SKATE

I tillegg til kiting i flattvann og bølger, byr Esposende på vakre sykkelområder, bra bølgesurfing og fine plasser for stand up paddle (SUP). Om folk har lyst tar vi gjerne en dagstur til kabelparken og kjører wakeboard. Den ligger like ved. I tillegg kan dere oppgradere pakken deres til “SWEET” (valgfritt). Dette inkluderer 1 time leie av sykkel, skatebrett, SUP og surfebrett hver dag. Her er det rom for mye action og eventyr.

 

Hvem passer det for?

Kitecampen i Esposende er ideell for både nybegynnere og avanserte kitere. Vi har funnet perfekte spoter for alle ferdighetsnivåer og ønsker (bølger, flattvann, wakestyle). Våre samarbeidspartnere har lang erfaring med kiteinstruksjon i området, og de snakker svensk, engelsk, portugisisk, fransk og spansk. De vil sørge for at du får et optimalt campopphold, enten du er fersk og vil lære deg sporten, eller om du kan kite og vil trene på å bli enda bedre.

 

Overnatting


 • CAMP1 Camp Esposende

  SESONG: Mai til September
  Passer: Passer alle
  Alder: fra 18 år

Pakker


 • H1_L1_Esposende Kitecamp Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å kite litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • headbasic Kitecamp Basic

  Glem bagasjerommet i bilen og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale kitere