KiteCAMP PORTUGAL


Bli med til solrike Portugal og lev som en kiter sammen med andre eventyrlystne mennesker. Lapoint har Norges lengste erfaring med camp konseptet fra både surf og kite, og har over en årrekke utviklet våre destinasjoner for at du som gjest skal få den totale ferieopplevelsen i de beste omgivelsene.

 

 

Esposende & campen


KITECAMP Esposende

Vår kitecamp i Portugal er plassert ved kiteeldoradoet Esposende, kun en halvtime nord for den sjarmerende og kulturelle byen Porto. Her samarbeider vi med en aktør som har lang erfaring med kiteinstruksjon i området, og som vil sørge for at du får et optimalt campopphold. Området rundt Esposende er et av de mest vindsikre områdene i Portugal, og kite spotene byr på alt fra bølger til laguner med flattvann. Som fersk kiter får du instruksjon fra dyktige og dedikerte instruktærer, mens de som allerede kan kite vil kunne få holde på med sin favorittaktivitet på fantastiske kitespots. Om folk har lyst tar vi gjerne en dagstur til kabelparken som ligger like ved. Sammen bor alle på campen vår, der vi også finner på mye gøy utenom kitingen.

NYTT FOR 2014

I år har vi gleden av å tilby en 14 meter lang slider i flatvannsområdet der vi kiter! I tillegg kan dere oppgradere pakken deres  til “SWEET” (valgfritt). Dette inkluderer 1 time leie av sykkel, skatebrett, SUP og surfebrett  HVER dag! Så her er det rom for mye action og eventyr :)

 

Hvem passer det for?

Lapoint Kitecamp er ideell for både nybegynnere og viderekommende kitere. Vi har funnet de perfekte spots for alle ferdighets nivåer. Så fremt du er en eventyrlysten person som ønsker en fartsfylt og spennende opplevelse, møte andre hyggelige mennesker eller rett og slett bare elsker å drive med aktiviteter og vil utvikle ferdighetene dine, så vil campene passe perfekt.

 

Overnatting


 • CAMP1 Camp Esposende

  SESONG: Mai til September
  Passer: Passer alle
  Alder: Alle

Pakker


 • IMG_5916 Vårcamp med Johanna-Catharina Edin

  Vårcamp med Lapoint og Johanna-Catharina Edin

 • H1_L1_Esposende Kitecamp Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å kite litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • headbasic Kitecamp Basic

  Glem bagasjerommet i bilen og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale kitere