KiteCruise Egypt


Denne turen er enhver kiters drøm! Vi tar deg med en uke på cruise i Rødehavet, til perfekte kiteforhold. Våkn opp ved en øde øy med turkist, flatt vann og stabil vind. Alle måltider er inkludert, og mannskapet roper deg inn fra vannet når bordet er dekket og maten står klar. Båten er omringet av glitrende hav og det er ikke uvanlig å se delfiner leke seg rundt båten.

 

Red Sea Seduction from Marit Nore on Vimeo.

Kitecruise


Båten og overnattingen

Vi bor i en stor og stabil luksusbåt på 42m. Båten er kjent for å være en av Rødehavets beste, og mannskapet har et svært godt rykte. De tar deg imot med et smil og sørger for at du får en behagelig uke. Dag for dag serveres det 3 nydelige måltider, og det står alltid frukt, snacks og kaker fremme.
Lugarene: Båten har 10 soverom med doble og enkeltsenger. Hvert rom har et eget bad og A/C.,

Båten har soldekk med sitteområder og solsenger. Det er også skyggeområder på dekk, så du kan slappe av og hvile utenfor den sterke solen. Det er to stuer, en med tv og dvd og en med bord og stoler til 20 personer.

 

Hvem passer det for?

Lapoint Kitecruise passer for både viderekommende kitere og nybegynnere som tatt ett intro kitekurs. Vi har funnet  perfekte kitestrender for alle ferdighetsnivåer. Om du er en eventyrlysten person som ønsker en fartsfylt og spennende opplevelse, møte andre hyggelige mennesker eller rett og slett bare elsker å drive med aktiviteter og vil utvikle ferdighetene dine, så vil kitecruiset passe perfekt. På cruise i Rødehavet får du maks utbytte av kiteferien din.

Hva kan jeg forvente meg?


Du kan forvente deg en uke med lek og morro på en luksusbåt med nydelig turkis sjø og perfekte kiteforhold.

Progresjon: Det er tilrettelagt for at du får kitet mange timer hver dag. Du vil få tips og veiledning fra vår instruktør/guide og etter en uke er det gode sjanser for at du har lært deg flere triks enn du visste fantes. Temperaturen er behagelig og mannskapet ombord tilbyr full service. Rødehavet er også kjent for flotte snorkleforhold.

Kitevenner: Vi bor sammen en god gjeng på båten og det sosiale blir selvsagt vektlagt i stor grad. Her vil du møte andre entusiastiske kitere som du også kanskje reiser på tur med til en senere anledning.

Gode kite forhold: Egypt er en populær kitedestinasjon, med gode forhold og mye vind. Vi vil legge opp ruten etter vær og vind, og vi reiser alltid til de mest vindsikre spottene. I Rødehavet finnes det mange øyer som skaper store fine laguner med langgrunt flatt vann. Vi har minst en redningsbåt som henter de som behøver hjelp.

Boforhold:  Båten har 10 soverom med doble og enkeltsenger. Hvert rom har et eget bad og A/C.,. Båten kan ellers by på soldekk og to store oppholdsrom.

Pakker


  • H3_egypt Nybegynner - level 1.5

    Nybegynner pakken passer for deg som kun har kitet litt eller deltatt på et helgekurs fra før av på snø eller vann

  • H2_egypt Basic

    Standard pakken perfekt for eventyrlystne kitere som allerede har lært seg å krysse opp mot vinden