SURFCAMP BALI


Surfecampen på Bali ligger ved det grønne, frodige og idylliske Canggu, i gangavstand til både bra surf og gode restauranter. Her kommer du til ha det godt uansett hvem du er og hva du er ute etter. Surf i verdensklasse, en vennlig stab og en av våre vakreste camper kan vi friste med på Bali.

 

Bali

Øya er virkelig det ultimate reisemålet for deg som vil lære deg å surfe. Kombinasjonen av perfekte bølger, et varmt klima, en vennlig lokalbefolkning og god mat gjør det vanskelig å ikke trives på Bali. Campen er dessuten det perfekte stedet å henge etter en dag med surf. Ta deg en dukkert i bassenget, slapp av i uteloungen eller nyt solen i en av solstolene.

Hva jeg kan forvente meg

Vi liker ikke å love for mye, men et herlig klima, vakker natur, en avslappet atmosfære, mye surfing, et spennende møte med nye mennesker og en ny kultur er det vi kan garantere. Resten er opp til deg selv. Det er masse morsomt å gjøre på Bali og vi kan hjelpe deg med det meste. Surfemessig er øya absolutt en av verdens beste destinasjoner. Dagene tilbringer vi surfende i det klare vannet og på kveldene snakker vi om dagens eventyr.

Overnatting


 • IMG_0594_5_6 Villa Tugah

  SESONG: Hele året
  Passer: Passer alle
  Alder: fra 18 år

Pakker


Bali er en glimrende destinasjon for en surfereise uansett hvor mye erfaring du har med surfing fra før av. Lapoint tilbyr ulike pakker tilpasset forskjellige nivåer. Både nybegynnere og viderekommende har godt av å få tilbakemelding fra en erfaren instruktør.

 • H1L1Balif LEVEL 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å surfe litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • DSC_0704-2 LEVEL 2

  Har du surfet litt tidligere? Vil du lære deg å surfe på en grønn bølge? Da er dette riktig level for deg!

 • IMG_6448 BASIC

  Glem stresset på Kuta Beach og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale surfere