SurfCamp Bali – Canggu & Balangan

 

Kombinasjonen av vakre bølger, varmt klima og en spennende kultur gjør Bali til en av de beste surfedestinasjonene i hele verden. Begge våre camper er perfekt lokalisert ved siden av ypperlige surfespots og er ideelle å trekke seg tilbake til etter en lang dag med masse god surf. Her kan du flyte rundt i bassenget, slappe av under en palme i hageloungen eller døse i solen.

 

Bali

Kombinasjonen av fantastiske bølger, varmt klima og en interessant kultur gjør Bali til en av de beste surfedestinasjonene i hele verden. Det er også et av verdens beste destinasjoner for å lære å surfe. Den vennlige lokalbefolkningen og den smakfulle balinesiske maten gir deg enda flere grunner til å elske Bali. Vi har to forskjellige surfecamper på øya, begge vakre og sjarmerende, med litt avstand fra hverandre. Den ene campen ligger i nærheten av det populære Canggu området, ikke langt fra Semanyiak, mens den andre ligger i hjerte av Bukit halvøya, nær Balangan og ikke langt fra øyas mest ikoniske surfe steder.

Hva jeg kan forvente meg

Vi kan love deg et nydelig klima, vakre omgivelser, en avslappet atmosfære og masse surf. Du kommer til å møte mange nye mennesker og du vil bli kjent med en ny spennende kultur. Det er masse gøy å gjøre på Bali, og vi kan hjelpe deg å organisere det meste. Dagene tilbringer vi surfende i krystallklart vann, og på kveldene deler vi røverhistorier fra dagens (bølge)eventyr. Utrolig surf, fantastisk staff, vennlige lokale og perfekte villaer er hva som gjør våre camper på Bali så populære.

Overnatting


Lapoint har to camper på to ulike steder på Bali. De ligger ca 1 time unna hverandre med bil. Begge ligger i fantastiske omgivelser og med tilsvarende standard og camp opplegg. Sjekk hvilken av campene som frister deg mest her.

 • IMG_0594_5_6 Surfcamp Bali – Canggu

  SESONG: Hele året
  Passer: Alle nivåer
  Alder: Fra 18 år

 • image Surfcamp Bali – Balangan

  SESONG: 18 januar - mai
  Passer: Alle nivåer
  Alder: Fra 18 år

Pakker


 • 17 (24) Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å surfe litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • Bali Lapoint-87 Level 2

  Har du surfet litt tidligere? Vil du lære deg å surfe på en grønn bølge? Da er dette riktig level for deg!

 • Bali Lapoint-9 Basic

  Glem stresset på Kuta Beach og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale surfere