Surfcamp Costa rica

 

Lapoint Surfcamp Costa Rica ligger i Playa Hermosa, 20 min nord for Santa Teresa. Destinasjonen passer for deg som vil ha virkelig bra bølger og samtidig oppleve en annerledes og spennende kultur. Sammen med oss blir du boende i et luksus hus, kun 3 minutter fra vannet.

 

 

costa rica

”Pura Vida” (pure life) er Costaricanernes motto, og en frase som dukker opp i alle mulige sammenhenger verden over om dagen. Det er det det handler om, å nyte livet!

 

Costa Rica har et tropisk klima med 27-28 grader i vannet året rundt, og som oftest rundt 30 grader i luften. Nattetid ligger temperaturen som oftest rundt 20 grader. Lapoint surfcamp ligger ved Santa Teresa på Nicoya-halvøya. Stedet er svært bølgesikkert, med en svak fralandsvind på morgenen.

HVA KAN JEG FORVENTE MEG?

Rask utvikling: Et kurs hos oss kommer definitivt til å gjøre at dine surfeferdigheter gjør et stort hopp fremover. Her vil du få tips og veiledning fra våre instruktører, og bli motivert sammen med en gjeng andre surflystne mennesker.

Nye venner: PÅ campen kommer du til å treffe mennesker med samme interesse, og etter en ukes opphold sammen kan du regne med at du har fått en gjeng nye venner som deler din interesse for reise og surfing.

Bra forhold: Costa Rica  byr som nevnt på bølger i verdensklasse. Her kommer du garantert til å få bra bølger uansett om du er proff eller nybegynner.

Overnatting


 • H1_camp_costa Camp Costa Rica

  SESONG: oktober - april
  Passer: Alle
  Alder: fra 18 år

Pakker


 • H2_L1_f_costa Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å surfe litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • H1_L1_f_costa Level 2

  Har du surfet litt tidligere? Vil du lære deg å surfe på en grønn bølge? Da er dette riktig level for deg!

 • H1_L2_costa Basic

  Glem camping i jungelen og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale surfere