Surfcamp Costa rica

 

Lapoint Surfcamp Costa Rica passer for både nybegynnere og erfarne surfere. Her er det gode forhold, bra bølger og mulighet for å oppleve en spennende kultur i hyggelig selskap med andre reisende. Er du nybegynner, vil du få opplæring av våre dyktige surfeinstruktører. Er du en mer erfaren surfer kan du delta på vår fortsettingkurs, eller utforske området på egenhånd.

 

 

costa rica

”Pura Vida” (pure life) er Costaricanernes motto, og dukker opp i alle mulige sammenhenger. Og det er dette Costa Rica handler om; å nyte livet! Costa Rica har et tropisk klima med 27-28 grader i vannet hele året, og som oftest rundt 30 grader i skyggen. Om morgen kan du nyte den svale brisen fra sjøen, om natten ligger temperaturen på behagelige 20 grader. Lapoint surfcamp ligger på toppen av en liten fjellkam, med utsikt mot Manzanillo i sør, og Playa Hermosa i nord. Her er det alltid bra forhold med bølger i verdensklasse. Dette den perfekte surfedestinasjon!

HVA KAN JEG FORVENTE MEG?

Rask utvikling: Våre kurs sørger for at du får utviklet surfeferdighetene dine i rekordfart. Du får tips og veiledning fra våre dyktige instruktører, samt at du vil inspireres av de andre på campen og ikke minst de lokale surferne.

Nye venner: På campen treffer du mennesker som deler din interesse for reising og surfing. Etter en ukes opphold har du garantert fått mange nye venner.

Bra forhold: Costa Rica byr som nevnt på bølger i verdensklasse. Vi garantert at du får bra bølger uansett om du er nybegynner eller proff.

Overnatting


 • Panorama Camp Costa Rica

  SESONG: hele året
  Passer: Alle
  Alder: fra 18 år

Pakker


 • costa level 1 Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å surfe litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • costa level 2 Level 2

  Har du surfet litt tidligere? Vil du lære deg å surfe på en grønn bølge? Da er dette riktig level for deg!

 • costa basic Basic

  Glem camping i jungelen og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale surfere