SURFCAMP MAROkKO

 

Mitt i hjertet av Marokkos surfeparadis Taghazout, nord for Agadir, finner du Lapoint surfcamp. Campen vår ligger strategisk plassert blant landets beste surfespots og nærme det du trenger av butikker og restauranter. Etter en lang dag i bølgene kan du slappe av på den store takterrassen med byens beste utsikt og en herlig atmosfære.

 

 

HVORFOR SKAL JEG REISE?

Vi holder på med surfing fordi vi synes det er gøy, og det er nettopp dette Lapoint surfcamp Marokko handler om. I tillegg til surfing i verdensklasse kan du regne med:


Rask progresjon
– En uke på campen kommer til å gi surfeteknikken din et realt løft! Du vil få tips og veiledning fra våre instruktører og sammen med andre surfere motiveres du til å ta steget videre og nå nye mål.


Nye venner
– På campen treffer du nye mennesker med samme interesser. Etter en uke på campen har du nye venner som også digger å surfe, og som du kan dra på surfetur med senere.

CAMPEN OG MAROKKO

Marokkos surfesentrum Taghazout er en liten og avslappet by 17 km fra storbyen Agadir. Verdensklasses surfespoter ligger kun i gåavstand fra campen. Sola skinner 330 dager i året, og en merker på naturen og omgivelsene at stedet ligger i utkanten av Sahara.

 

Campen ligger mitt i byen og har en stor og digg takterrasse. Her spiser vi frokost og middag, og slapper av etter en lang dag i vannet.

 

Fiskerlandsbyen Taghazout er en ekte marokkansk by rik på kultur og tradisjoner. Agadir ligger kun en taxireise unna dersom du ønsker å tilbringe kvelden i en Marokkansk storby etter surfingen.

Overnatting


 • IMG_6191 Camp La Paix

  SESONG: Hele året
  Passer: Alla nivåer
  Alder: fra 18 år

Pakker


 • level1_04 Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å surfe litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • Ine_PT Level 2

  Har du surfet litt tidligere? Vil du lære deg å surfe på en grønn bølge? Da er dette riktig level for deg!

 • perf_anchor Basic

  Glem bagasjerommet på bilen og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale surfere