Surfcamp PORTUGAL

 

Lapoint Surfcamp Portugal er kombinert overnatting og surfeskole. Campene er bygget opp rundt visjonen om å ha det gøy sammen uavhengig av alder, kjønn, nasjonalitet eller hvor god man er til å surfe. Alle som jobber på campen elsker surfing og er der for å sørge for at du hele tiden har det så bra som mulig.

 

ERICEIRA

Lapoint Surfcamp ligger i Europas surfemekka Ericeira, kun 40 minutter nord for Lisboa. Her trives vi som fisken i vannet. Ericeira har i mange år vært kjent for bra surf der man alltid finner gode bølger både for nybegynnere og erfarne surfere. Sentrum er lite og hyggelig, og ligger i gangavstand fra Camp Moinho, Camp Lizandro og Villa Nova. Her finner du restauranter, barer og butikker i et sjarmerende miljø med brosteinsgater, lave hus og torg fylt med uteserveringer. Uansett om du er nybegynner eller har surfet lenge, finnes det garantert noe for deg på surfecampen vår i Ericeira. Dette er den perfekte plassen for deg som vil surfe i Europa, for her finnes virkelig alle de elementene en god surfereise bør bestå av. Gode bølger, en avslappet atmosfære, likesinnede mennesker og en masse å gjøre og se.

Hva kan jeg forvente meg

Rask utvikling – Et kurs hos oss kommer definitivt til å gi surfingen et skikkelig hopp. Du kommer til å få tips og veiledning fra våre instruktører og bli motivert til å utvikle deg sammen med menneskene du surfer med.

 

Nye venner – Du kommer til å treffe likesinnede mennesker, og etter en uke sammen kommer du til å ha fått flere nye venner som deler din surfe- og reiseinteresse.

 

Bra forhold – Området rundt Ericeira er blant det beste Europa har å by på når det kommer til surfing. Her er det utallige muligheter for å få bra bølger uansett om du er proff eller nybegynner.

Overnatting


 • MG_LapointPortugal_LizandroLUFT__0004 Camp Lizandro

  SESONG: Mars til November
  Passer: Passer for alle
  Alder: fra 18 år

 • moinhoshouse Camp Moinho

  SESONG: HELE ÅRET
  Passer: PASSER FOR ALLE
  Alder: fra 18 år

Pakker


 • 00 (18)n Level 1

  For deg som er nybegynner, eller som har prøvd å surfe litt tidligere. Her er alt du trenger inkludert!

 • 20140923_PMestre_0999 Level 2

  Har du surfet litt tidligere? Vil du lære deg å surfe på en grønn bølge? Da er dette riktig level for deg!

 • destination04 Level 3

  Dette er for deg som allerede har surfet en god del, og som ønsker å ta surfen til et nytt nivå sammen med en coach

 • Basic_none_PT Basic

  Glem bagasjerommet på bilen og bo hos oss istedet! Her møter du hyggelige folk og får gode tips av lokale surfere

 • 2MG_LapointPortugal_VillaNova__0018 Bo i egen villa

  Bo i egen villa i Portugal

 • kidscamp09 Ungdomsleir Portugal

  Ungdomsleir i Europas surfehovedstad Ericeira, Portugal. Passer for deg som er 13-17 år som har lyst på en utenlandstur.