Quinta Lizandro - Ericeira

Overnatting

Quinta Lizandro er satt sammen av oss for å tilby både overnatting og aktiviteter. Det er en ny vri på et sosialt sted bygd for å møte nye venner or skape rå minner sammen.   Fasilitetene er designet for å promotere aktiviteter og moro, enten om det er i små eller store grupper. Det hele bygges rundt Lapoints kjennetegn; GOODTIMES, på en ærlig og enkel måte.   I grunn har vi skapt en unik plass og atmosfære hvor du kommer som en gjest og drar som en venn. Med en utrolig utsikt over Atlanterhavet, on-location bar og restaurant, live opptredener, treningsområder, minirampe, et rendyrket yoga-område og, ikke minst, bølger rett over veien, er dette stedet vanskelig å ikke bli forelsket i.

Området

Ericeira er opprinnelig en fiskelandsby og en unik surfedestinasjon i Portugal og Europa, fordi den tilbyr den sjeldne kombinasjon av en kompakt bykjerne og utallige sightseeing-muligheter, restauranter, underholdning, sammen med noen av Europas beste bølger. Ericeira nyter av en jevnlig flyt av swell og tilbyr bølger og forhold for surfere, uansett om du er nybegynner, litt erfaren, eller har surfet i tiår allerede. Vi elsker dette stedet og det er trygt å påstå at du også kommer til å gjøre det. Quinta Lizandro ligger like sør for byen, med utsikt over stranden Foz do Lizandro. Rundt oss har vi utrolig utsikt, natur, surf og herlige mennesker. Dette stedet er virkelig en unikt positiv opplevelse som du aldri har sett før.


ROM & DIVERSE

SUITE

En loftsuite med rå utsikt over Lizandro-stranden. Her kan du faktisk sjekke surfeforholdene fra soverommet. God plass over to etasjer med en lounge på bunn, soverom på topp og selvfølgelig et flott, privat bad.

DOBBELTROM

Dobbeltrommene er romselige med et avslappet interiør, perfekt for to venner eller et par. Alle dobbeltrom har private bad.

DORM M/HAVUTSIKT

Disse fellesrommene er en versjon av suitene med utrolig utsikt over stranden og surfen, og masse plass over to etasjer. Det er et området til å slappe av på den nedre etasjen og senger på den øvre, samt et privat bad. Disse rommene har enkeltsenger. Dette er perfekt for de som reiser alene, samt grupper med venner og familier.

DORM

Våre vanlige dorm har både enkelt- og køyesenger, private bad og er romslige. Sengene er superkomfortable og du har en hylle, elektrisitet og nattlampe for deg selv. Dorm er den beste måten å møte nye venner på, så det har ingenting å si om du reiser alene eller med venner; ikke vær redd for dorm, det er utrolig morsomt.

SERVICE

Daglig rengjøring

Wifi

Restaurant
Organiserte aktiviteter
24h resepsjon

FASILITETER

Svømmebasseng

Yoga-område

Bar

Restaurant

Skateboardbowl

Treningsfasiliteter

Oppholdsrom

FAKTA

Avstand til stranden: 250 m

Avstand til byen: 2 km

Nærmeste restaurant: 200 m

Surfepakker i Ericeira

Beste ferien noensinne. Seriøst!

Anton Svensson

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE