Lær å surfe

Bli med på moroa og utvikle surfeskillsene dine sammen med våre erfarne instruktører.

Hvordan vi jobber

Vi tilbyr forskjellige surfekurs for surfere av alle nivåer. Det er viktig for oss at gjestene våre gis en motiverende læringsarena og har det så morsomt som mulig når de fanger sitt livs første bølger.

Surfecampene

Alle surfecampene våre rundt hele jorda har den samme chille viben og er perfekte steder å lære om surfekulturen. Vårt fantastiske staff vil gjøre alt for at du får et avslappet opphold, har fokus på å fange flest mulig bølger og har det gøy.

Det var fantastisk og jeg lærte så mye på så kort tid!

Any Gyllstrøm

Våre levels

LEARN TO SURF SERIES

Level 1 – Dette er for deg som aldri har surfet før, eller som trenger å friske opp det grunnleggende i surfing.

Level 2 – Lær å surfe grønne bølger og å surfe både til høyre og venstre på bølgene.

Level 3 – Du surfer regelmessig grønne bølger og ønsker å bli komfortabel i større forhold og å gjøre små manøvre.

SURF COACHING

Intermediate Coaching – For deg som er komfortabel i hodehøye bølger og surfer reef-og point- til beachbreaks. Få tilbakemeldinger fra en egen coach i små grupper. Vi kommer til å fokusere på teknikk for å blant annet finne bedre posisjoner, få mer kraft og kombinere flere manøvre på èn bølge.

Advanced Coaching – For deg som surfer mye og som går ut i så godt som alle slags forhold. Få tilbakemeldinger fra en egen coach i små grupper. Vi kommer til å fokusere på å finpusse teknikken din der du trenger det. Du kan f.eks få tips til hvordan du skal komme inn i barrelen eller få mer kraft i manøvrene dine.

Ungdomsleir – Surfecamp for ungdom mellom 13 og 17 år. Lær å surfe, få en hel del nye venner og utvikle engelsken din mens du bor på en av våre flotte camper.

BasicDu har ditt eget utstyr og trenger bare et sted å hvile hodet mellom surfingen.