080316_0860

Bølgefest og mingling med verdenseliten for våre gjester på Bali

Gjestene våre på Bali har det som plommen i egget når verdens beste surfere konkurrerer i WSL Corona Bali Protected på Keramas, bare et steinkast fra vår camp i Gianyar.
 

 
Soloppgang på Bali har en ekstra glød for tiden ved campen i Gianyar , som vist her av Jordy Smith i en herlig drop-wallet layback, fanget av camp-fotograf @johneakerblom.
 
Les videre for litt strand-sladder og en gripende historie om skjebnen med John John Florence, Vanessa og Stina.
 
Midt i moroa
Gjester fra begge Bali-campene, Canggu og Gianyar, har allerede vært på stranda for å sjekke ut konkurransen.
 
– Gjestene og jeg har hengt ved bassenget på Komune resort og sett alle surferne få barrels på nært hold. Det er utrolig inspirerende og motiverer meg for å surfe ekstra mye denne sommeren, sier Vanessa, camp-manager i Gianyar.
 

Camp-gjestene nyter orkesterplass til arrangementet.
 
En surfstoked gjeng fra campen i Canggu var på plass for å se de første rundene av konkurransen, og kommer tilbake for mer action i løpet av uken:
 
– Det er kult å se Steph (Gilmore) og de andre damene rippe; det gjør meg max gira for de neste månedene med sommersurf, som normalt er den beste tiden på Bali, sier Mathilda, camp manager i Canggu.
 

Foto: © WSL
 
Stjernespekket stranddag
– Det føles surrealistisk at det stedet vi kaller for vårt hjem nå er lekeplassen for verdenseliten. Stranda hvor vi går morgentur, og vår lokale restaurant, er nå full av superstjerner, sier Vanessa.
 
Med verdens beste surfere samlet på samme sted er det lett å bli starstruck;
 
– Da Stina og jeg tok en kaffe i morges endte vi opp på bordet ved siden av John John Florence, sier hun.
 
Vanessa vil ikke røpe noen detaljer om eksakt hvordan de “endte opp” ved siden av The John, men vi regner med at universet spilte en stor rolle i dette.
 
Når vi spør om hun klarte å ta en selfie med gullgutten, svarer hun:
 
– Selv om jeg tror det alltid er viktig ‘å ha blikket mot stjernene’ var jeg i dag i det passive hjørnet og rørte manisk rundt i kaffen mens jeg prøvde å få Stina til å slutte å fnise og stirre på han, sier hun.
 
Enten du ser på konkurransen mens du tar en kaffe med venner, fra stranda med surfekompisene på Bali eller på worldsurfleague.com; vi ønsker dere alle en spennende event!
 

John John staller så mye at du har masse tid til å ta en selfie. Hvis du tør å spørre 🙂 Foto: © WSL
 

Foto: © WSL / Sloane SOCIAL : @wsl @edsloanephoto.
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Sloane SOCIAL : @wsl @edsloanephoto.