080316_0860

Reiseguide til Costa Rica

Svøm i turkist vann, opplev vulkaner på nært hold, surf ved hvite sandstrender eller utforsk varme kilder og tropiske fossefall; å besøke Costa Rica er noe som bør være på enhver eventyrers bucket list. Du vil definitivt bli hekta på Pura Vida-livsstilen, og det Jurassic Park-lignende landskapet vil gi deg følelsen av å være på en annen planet.

 

 

Santa Teresa & Mal Pais

Gode vibes, fantastisk natur, bra surf og paradis-strender som Playa Carmen og Santa Teresa er bare noen av grunnene for at vi valgte denne perlen som vårt hjem. I hjertet av Santa Teresa finner du mange restauranter, barer og shopping – les mer om våre favoritter i ”Guiden til Santa Teresa, Costa Rica”.

 

 

Mal Pais ligger rett sør for Santa Teresa, og er en annen sjarmerende liten by som er populær blant surfere og backpackere. Denne byen er litt roligere enn Santa Teresa, og perfekt for deg som ønsker å komme i zen mode etter dager med eventyr og action.

 

 

Tamarindo

Denne lille byen nord i Costa Rica er kjent for fantastiske strender som Playa Grande, som er hjemmet til den berømte havlærskilpadden. Uansett om du reiser med venner, familie eller med kjæresten har Tamarindo hele pakka; en perfekt kombo av et tropisk paradis hvor du både kan slappe av og utforske de actionfylte aktivitetene i nærområdet.

 

 
Montezuma

Montezuma er en liten strandby kjent for en bohemsk atmosfære, kunstneriske locals og ikke minst for sitt fantastiske fossefall! Landsbyen har også mange autentiske og koselige restauranter og barer – perfekt for å slappe av etter å ha utforsket fossefallet og jungelen som omgir byen. Fra Montezuma kan du også dra på mange populære båtturer – ikke gå glipp av snorkleturen til Tortuga Island som vi organiserer for alle gjester på Lapoint surf camp Costa Rica.

 

 

Corcovado National Park & Drake Bay

Corcovado National Park & Drake er anerkjent som et av de mest mangfoldige stedene på jorden og byr på ville dyr, fantastiske fossefall og eventyrlige landskap.

 

Photo by Perry Grone on Unsplash

 
Monteverde Cloud Forest Reserve

Dette fantastiske naturreservatet i Monteverde-regionen er et av de beste i Costa Rica. 1440 meter over havet befinner du deg i et frodig landskap omgitt av skyer, ville dyr og majestetiske fjell.

 

 

Tortuga Island

En reiseguide til Costa Rica er ikke komplett uten denne juvelen. Vi har tatt med gjester fra Lapoint surf camp Costa Rica til Tortuga Island i årevis, og dette med god grunn. Tortuga Island er en idyllisk øy hvor du kan snorkle i krystallklart vann eller nyte en kald kokosnøtt i en av strandbarene. Du kan også være heldig å se hvaler og delfiner! Spør staben vår for flere tips til hva du kan gjøre i Costa Rica og vi hjelper deg mer enn gjerne med å organisere oppholdet ditt på Lapoint surf camp. Vi gleder oss til å se deg i paradis!