080316_0860

DANSK GLEDESSPREDER PÅ CAMP KROATIA

For Jeppe (24) fra Aalborg er kiting en livsstil, meditasjon og sport på samme tid. Les videre og bli kjent med dansken som til daglig er app-utvikler, men som i sommer skal jobbe som camp manager og coach på campen i Kroatia.

 

 

Hva betyr kiting for deg?

For meg er kiting mer enn en hobby, det er en livsstil, meditasjon og sport på samme tid. Det gir en frihet og et adrenalinrush som ikke kan sammenlignes med noe annet i livet mitt. Jeg anbefaler kiting til alle jeg møter, det er den beste følelsen som finnes!

 

 

Hvordan vil du gi kite-sultne gjester de beste opplevelsene i Kroatia i sommer?

Kroatia er en megakul spot med grunt og flatt vann, helt ideelt for både nybegynnere og de som vil øve på triks. Det er også mye en kan oppleve utenom kitingen, som padling, sykling, klatring, fossefall, båtturer og vinsmaking.

 

 

Du skal også coache gjestene, hva slags tilnærming har du til den oppgaven?

Mest av alt, jeg synes det er fantastisk gøy å undervise! Med utgangspunkt i min sertifisering gjennom IKO vil det bli teori, praktisk kursing i vannet og videoanalyse slik at vi lettere kan identifisere forbedringsmuligheter. Det blir gøy!

 

 

Hvordan tror du det blir å tilbringe sommeren i Kroatia som camp manager?

Jeg tror det blir helt vilt moro og spennende. I fjor jobbet jeg som instruktør på campen i Esposende, og jeg håper denne sommeren vil bli tilsvarende med mange nye venner, trivelige folk og god stemning 🙂 Velkommen!