080316_0860

De mest romantiske opplevelsene på våre destinasjoner rundt om i verden

Enten du reiser som par eller finner kjærligheten på en av campene våre, byr destinasjonen våre på en rekke spektakulære og romantiske steder og opplevelser. Her er våre romantiske høydepunkter!

 

Photo by Hugo Villegas on Unsplash

 

Se soloppgangen fra en fjelltopp på Bali

Fra campen vår i Canggu arrangerer vi turer hvor dere kan bestige et av de høyeste fjellene på Bali – Mount Batur. Dere starter å gå midt på natten, omgitt av stjerner og Balis magi. Turen er timet sånn at dere når toppen ved soloppgang, og ser solstrålene farge øya gyllen. Dette er et spektakulært syn og et øyeblikk som er perfekt å dele med kjæresten! Ved å gjøre aktiviteter og tørre å forlate komfortsonen sammen, vil dere få fantastiske minner som vil styrke forholdet.

 

Photo by Miguel Bruna on Unsplash

 

Utforsk fossefall i Costa Rica

Å kysse i et fossefall er som tatt ut av en film, og Costa Rica er perfekt for denne type ekstraordinære settinger. Ta med kjæresten din på tur og utforsk jungelen og de fantastiske fossefallene dette vakre landet har å by på. Pura Vida-viben og den positive livsstilen i Costa Rica vil gi forholdet et positivt boost!

 

Photo by Niklas Garnholz on Unsplash

 

Dra på stjernetitting i Norge

Du finner campen vår i Hoddevik mellom majestetiske fjell på vestkysten av Norge, og beliggenheten byr på stjerneklare kvelder – spesielt i vinterhalvåret. Dra på stjernetitting og nyt den vakre naturen og landskapet. Gå tur en klar kveld og kanskje dere også er så heldige å få sett nordlyset! Mektige opplevelser som dette vil bringe dere nærmere som et par.

 


 

Utforsk øde strender på Sri Lanka

Sri Lanka er et paradis som virkelig bør besøkes. Med færre turister enn andre steder i Asia, kan man finne strender man nesten har for dere selv. Lei en scooter med kjæresten og dra på eventyr til avsidesliggende steder og strender på Sri Lanka. Her kan dere nyte alenetid og avslappende dager i fantastiske omgivelser.

 

 

Se en marokkansk solnedgang

Marokko er et fantastisk sted for vakre solnedganger. Kjøp med lokale delikatesser og fersk frukt, og ta med kjæresten til stranden for en piknik mens solen går ned. Marokko er en helt annen verden, og ved å være langt hjemmefra kan dere legge vekk hverdagens stress. Vær tilstede i øyeblikket og nyt kvalitetstid sammen.