080316_0860

– Derfor elsker jeg Ivrigs jentesurfcamper!

I månedsskiftet april/mai kickstarter Ivrig surfesommeren med jentecamp i Portugal. Sara Skybak har vært med på alle de tidligere jentecampene og gleder seg til å bytte ut den tykke våtdrakten med sol, sommer og masse #goodtimes.
 

 
Hei, Sara! Du er jo en veteran i jentecamp-gamet. Hvor lenge har du surfet og hvordan “oppdaget” du den verdenen?
 
– Jeg har surfet litt av og på nå i 2 år, litt rundt omkring i Norge og i varmere strøk. Jeg trengte noe nytt å holde på med da jeg sluttet med hest og da valgte jeg det kuleste jeg kom på! Jeg dro til Portugal med Lapoint i oktober for to år siden og har vært totalt hekta siden!
 

 
Så kult! Har du vært på mange surfcamps og hvordan skiller jentecampene seg fra en vanlig surfcamp?
 
– Jeg har vært på Lapoints surfcamp i Portugal og på Sri Lanka og med Ivrig på begge turene til Jæren og til Lofoten. Jentecampene skiller seg ut fordi det er en helg full av jenter som er der fordi de synes surfing er skikkelig kult – ikke nødvendigvis fordi de skal feste eller bare henge i sola, men fordi de oppriktig elsker å vrenge på seg en (is)kald og bløt våtdrakt og kaste seg ut i bølgene. Det er det som er mest gøy!
 

 
Hva er det beste med jentecampene du har vært på?
 
– Det jeg synes er best med jentecampene er nettopp det at alle jentene er så gira og at man får lagd seg et nettverk med surfestoka jenter! Det er turer og mennesker man aldri glemmer! 🙂
 

 
Så hva gleder du deg mest til i Portugal?
– Selv om jeg har bestemt meg for å ikke være negativ til kaldtvannssurf så blir det beste med jentecampen i Portugal det å kunne surfe med et litt tynnere lag neopren og å kunne kjenne vannet mellom fingrene. Det er kult å ha både opplevd bikinisurf og det å padle med 6mm neopren!