080316_0860

Destinasjonen for de eventyrlystne

Bare en kort flytur fra Europa finner du en helt annen verden, fylt med eksotiske vibes, sterke farger og en unik kultur. Marokko er perfekt for de ekte eventyrerne der ute og de som har lyst til å oppleve noe helt annerledes. Surfecampen vår i Taghazout har en chill atmosfære som tiltrekker seg entusiastiske surfere og reisende fra hele verden. Her er noen av favorittaktivitene våre!

 

 

Surfing i Afrika!

 

Sesongen har akkurat kicket inn i Taghazout, så hvis du reiser hit er timingen perfekt for fantastiske bølger. Taghazout er kjent som Marokkos surfemekka og har en autentiske surfevibe. Den lille kystbyen er populær for turister på grunn av sitt trygge miljø og avslappede atmosføre som skapes av vennlige lokale og surfere fra hele verden. Surfecampen vår ligger rundt 50 meter fra havet, og her har du en perfekt beliggenhet for å sjekke ut bølger i verdensklassen! Etter surfetimene kan du slappe av på takterrassen vår, nyte utsikten og bli kjent med dine nye surfevenner over en øl og en solnedgang.

 

 

 

 

Utforsk Paradise Vally

 

Med majestetiske gylne fjell, hundrevis av palmetrær og kulper fylt med turkist vann lever Paradise Valley opp til navnet sitt. Vi arrangerer dagsturer til dalen fra campen, siden dette definitivt er et bucket list-sted når du besøker Marokko. Vi bruker dagen på å utforske, hoppe fra klippene og svømme i de forfriskende kulpene. Klar for action?

 

 

 

Prøv noe nytt og bli med på sandboarding

 

Spice opp surfeopplevelsen og bli med oss på sandboarding i Little Sahara! Dette er et unikt eventyr hvor du har storslått utsikt over havet mens du cruiser nedover sanddynene. Et absolutt must for modige sjeler der ute! Etter sandboardingen drar vi til den koselige kystbyen Tamri for lunsj – en landsby som er kjent for sin fantastiske versjon av den lokale spesialiteten Tajine.

 

 

 

 

Opplev soukens magis

 

En souk er et tradisjonelt market og også hjertet i mange afrikanske byer. Å besøke en souk er litt som å entre hulen til ånden i lampen; fylt med farger, lukter, krydder, smykker og litt magi. Bli med på dagsturen vår til souken i byen Agadir, som er det største markedet i hele Marokko. Souken her er et fantastisk sted å shoppe, smake på tradisjonell te og bli kjent med den marokkanske kulturen.

 

 

 

Let the good times roll!

 

Lapoint gir deg en perfekt base for å utforske og gjøre det meste ut av tiden din i Taghazout, men vi har også mange morsomme ting som skjer på selve campen. I løpet av uken kan du bli med på filmkveld under stjernene på takterrassen, joine beer pong turneringen, finne tonen i musikkquizen og bli kjent med nye folk på BBQ og fest!