080316_0860

Det danske surfelandslaget reiser til Marokko

 Vi tok en prat med laget om planer, drømmer og hvorfor surf camp Marokko er det perfekte stedet for deres første internasjonale landslagssamling.

 

Oliver Hartkopp

 

Hvorfor valgte dere Marokko for denne landslagssamlingen?

 

Emilie: Fordi du er garantert bra bølger på denne tiden av året! Siden vi har et nytt treningsapparat med dyktige Paulo Rodrigues og Christen Søndergaard (team manager) føler vi oss mer selvsikre enn før og klare for en mer internasjonale tilnærming som lag.

 

Paula Ahlers

 

Marius Aagesen

 

Emilie Uttrup

 

På hvilken måte har en talentfull trener som Paulo påvirket lagånden?

 

Anne-Sofie: Paulo har påvirket laget på mange måter – spesielt ved å fokusere på bedre kommunikasjon og hvordan vi kan hjelpe hverandre innad i laget. Han har også en praktisk tilnærming; når du bor i Danmark kan du ikke surfe hver dag, så Paulo har gitt oss mange bra øvelser og et treningsprogram vi kan bruke når vi ikke er ved havet.

 

Marius: Å få Paulo som trener har skapt en sterkere følelse av felleskap. Etter jeg startet å trene med Paulo har jeg også tatt surfeferdighetene mine til et nytt nivå. Det kan være ganske nervepirrende å få en videoanalyse av deg selv, men alle detaljene gjør det lettere å finpusse surfingen.

 

Paulo Rodrigues

 

Marius Aagesen

 

Robert Storm

 

Hva er det beste med Marokko og camplivet her?

 

Maria: Perfekt location, god mat og masse bra aktiviteter! De som jobber på campen en veldig hjelpsomme og passer alltid på at vi er up-to-date med aktiviteter og sosiale happenings.

 

Oliver: Det at vi er i gåavstand til noen av de beste bølgene i Marokko gjør campen helt unik. Du er også garantert gode minner og en morsom surfetur med kompisene dine! Det organiseres også bra dagsturer hvor du utforsker mer av området – vi dro til Paradise Valley, som er en idyllisk dal hvor du kan hoppe fra klipper ned i dype kulper!

 

Oliver Hartkopp

 

 

 

 Paulo; hva er hovedmålet for laget i 2019?

 

Hovedmålet er å fokusere på lagånden, og at alle skal motivere og pushe hverandre til å bli enda bedre surfere. Kombinert med en samarbeidspartner som Lapoint blir det spennende å se hva fremtiden vil bringe!

 

 

Anna Julie Lacour

 

Christoffer Hartkopp

 

Photo credit: @ilostawavein79