080316_0860

Ericeira – en perfekt getaway

Å ta turen sørover i Europa i løpet av våren er en fantastisk måte å få ny energi på etter en lang vinter med kalde dager. Kombinasjonen av morsomme aktiviteter, fascinerende kultur og lekker mat og vin, gjør Ericeira til en perfekt getaway med kort reisevei. Her er våre beste grunner til å legge vårferien hit:

 

 

Utforsk en tradisjonell portugisisk by

Ericeira er en liten kystby i det vestlige Portugal, med tradisjonelle fiskehus og koselige brolagte gater. Våren er en fin tid å nyte de mange utendørskafeene og skjemme seg bort med den smakfulle maten du finner på hvert gatehjørne. Med solrike dager våkner denne sjarmerende byen til liv!

 

 

Få en flik av paradis for deg selv

De utrolige surfestrendene i Ericeira er berømt over hele verden. Om våren er det konsistente bølger og færre folk i vannet, så dette er et bra tidspunkt å fange den perfekte bølgen! For flere surfeopplevelser kan du utforske nærliggende hotspots som surfebyen Peniche og Nazaré – kjent for å ha noen av verdens største bølger.

 

 

Fantastiske gåturer

Kystbyen Ericeira byr på en rekke vakre gåturer, som tar deg forbi irrgrønne åser og pittoreske strender. Den milde brisen fra Atlanterhavet og den spektakulære utsikten vil garantert få liv i vinterkroppen!

 

 

Få ny energi

Kickstart den varme sesongen og få en energiboost fra yoga, surfing, CrossFit eller løping. Hva med en forfriskende løpetur om morgenen eller yoga på stranden omgitt av majestetiske klipper og ville blomster? Vår camp Quinta Lizandro i Ericeira ligger kun fem minutter fra stranden – ideelt for deg som ønsker en aktiv ferie. Vi har også en skatebowl og et utendørs treningsstudio, så her er det noe for enhver smak!

 

 

La romantikken blomstre

Lukten av vår, varmere temperaturer og lekker mat & vin skaper en perfekt ramme for en romantisk ferie. Fra campen har vi dagsturer til en idyllisk familieeid vingård utenfor Ericeira – perfekt for par, men også for single og grupper på jakt etter en morsom dag hvor de kan utforske lokalområdet.

 

 

Opplev Lisboa

Ericeira har det beste av to verdener; fantastiske strender og en beliggenhet 30 minutter unna den spennende storbyen Lisboa. De seneste årene har enda flere fått øynene opp for Lisboa og den sjarmerende atmosfæren, kule arkitekturen, gatekunsten og den nydelig maten byen tilbyr. Hvis du er i Portugal i april, kan det anbefales å ta turen til den kjente sjømatfestivalen Lisbon Fish and Flavours, som byr på delikatesser og gourmetmat fra havet. (4 -14 april 2019.)

 

 

Verdi for pengene

Å reise til Sør-Europa er generelt billigere i løpet av våren enn om sommeren, så vær på utkikk etter tilbud og sett prisalarmer på søkemotorer for flybilletter som Momondo og Skyscanner. Med billige flybilletter til Lisboa betyr det at du kan skjemme deg bort enda litt mer i ferien i Ericeria!