080316_0860

5 gjester deler sine erfaringer med Surf Camp Portugal

 
Surf camp Portugal forbereder seg på åpningen i mars og en ny sesong med surf, sol og #goodtimes. Vi spurte fem gjester som var på campen i fjor om de kunne liste opp hva de likte best med campen og hva som gjør det til det perfekte stedet å lære seg å surfe eller ta surfingen til neste nivå.
 

 
Eline Lagerqvist Nilsen:
– Etter å ha vært på surfcamp i Portugal 4 ganger har jeg fortsatt lyst til å reise tilbake. Det er et av mine favorittsteder. Det beste med å være der er alle de forskjellige surfespottene man kan velge mellom og det er noe for alle, enten du vil ha beach breaks, point breaks, reefs, store eller små bølger. Den koselige byen, de hyggelige menneskene og all den gode maten gjør at jeg anbefaler campen til absolutt alle! Et fantastisk sted med bra surf!
 

 
Stefanie Cools:
– Jeg hadde en utrolig flott opplevelse på surfecampen i Portugal i fjor sommer. Det var absolutt den beste måten for meg å reise alene på. De hyggelige og morsomme folkene på campen gjorde så jeg følte meg hjemme på null-komma-niks. Jeg elsket også at du hadde frihet til å gjøre hva du ville foruten surfeleksjonene, og det var alltid mulig å delta på morsomme aktiviteter, hvis du ville.
 

 
Samuel Bjørgan:
– Det jeg liker best med surfecampen i Portugal er folka der! Alle som jobberpå surf campen er imøtekommende og morsomme, og vi som bor der føler en sterk felles tilknytting som åpner opp for nye og gode vennskap og good times. Campen ligger taktisk plassert nær variert surf og uteliv. Det er også bare en liten spasertur ned til en bra sandstrand og et meget high-performace rev.
 

 
Pernille Skipperud:
– Jeg reiser mye alene og opplever surfecampen i Portugal som ett fantastisk sted å knytte nye vennskap. Alt ligger til rette for at man kan være sosial i mange ulike sammenhenger og staffet er utrolig gode på å dra i gang morsomme arrangementer som passer for alle. Det er veldig lett å bli kjent med nye folk og jeg har knyttet vennskap på campen som jeg kommer til å ha livet ut.
 

 
Ola Midtbø:
– Jeg var på surfcamp i Portugal i fjor sommer. Det var en sinnsykt morsom solfylt surfetur. Ikke bare lærte de dyktige instruktører meg å surfe, men vi opplevde mye også utenfor surfingen. Noen av høydepunktene var turen til Lisboa og vinsmaking på en flott vingård ved kysten. Jeg ble meget godt tatt imot av de ansatte fra campen og det sosiale rundt turen holdt høy klasse. Det er ikke siste gang jeg drar på surfetur av denne typen.