080316_0860

Følg drømmen med Lapoint og Gateway

Denne høsten gir Lapoint og Gateway deg muligheten til å kombinere studier i utlandet, surf og Goodtimes på en unik måte i Bali og Portugal. Samarbeidet gjør at studentene kan bo hos Lapoint og nyte av våre fasiliteter, mat & drikke, staff og aktivitetstilbud, mens Gateway tar hånd om studiene. Vi tok en prat med Anette fra Gateway om studier i utlandet og kursene de tilbyr.

 

 

Gateway har hjulpet norske studenter med studier i utlandet siden 1993, på hvilke måter vil samarbeidet med Lapoint forbedre opplevelsen?

 

Studentene får nå det beste fra begge verdener; Gateway sin 25 års erfaring innen studier i utlandet, og Lapoint-opplevelsen som garanterer et fantastisk opphold, god mat og et godt miljø, sier Anette.

 

 

 

Samarbeidet gir altså muligheten til å utforske spennende destinasjoner, samtidig som man tar opp fag fra VGS for videre studiekompetanse, tar forkurs i Ex.Phil og Ex.Fac eller tar en utdannelse som f.eks. Yogainstruktør eller Sports Management, som alle er støttet av lånekassen.

 

Anette oppsummerer, “Det trenger ikke være noen motsetning mellom seriøse studier og drømmen om å reise. Nå kan du kombinere disse for en totalopplevelse av de sjeldne”, sier hun.

 

 

 

I utgangspunktet tilbys programmet ved to av våre favorittdestinasjoner, Canggu, Bali og Ericeira, Portugal. Gateway har allerede tilbudt studier på Bali i årevis med fantasisk tilbakemelding, men Ericeira, Portugal er helt ny for 2019. Med tilgang til alle våre sosiale aktiviteter som ekskursjoner, gym, pool, yoga, skate-bowl og selvfølgelig, massevis av surf, ligger forholdene til rette for en aktiv, sosial og spennende opplevelse. Anette er begeistret:

 

-Ericeira er en perle i Portugal. Den perfekte studiedestinasjon for deg som er på jakt etter noe litt annet, men samtidig «alt»; fantastiske strender, kort vei til spennende Lisboa og masse lokale aktiviteter, sier hun.

 

 

 

 

Kort og godt, er du ute etter en annerldes studieopplevelse i utlandet med trygge rammer og god oppfølging er dette en unik mulighet til å reise med Gateway og Lapoint.

 

Les mer om tilgjengelige studier her.