080316_0860

Hoddevik surfefestival

Bli med på Hoddevik surfefestival fra 30. mai – 2. juni og start sommersesongen med en feiring av surfing og Goodtimes! På agendaen står en vennskapelig surfekonkurranse, skateboarding, SUP, masse aktiviteter og party med live musikk fra Jonah Lake.

 

 

Mellom majestetiske fjell vest i Norge ligger Hoddevik. Med fantastisk natur og unik energi er favorittvika vår det perfekte stedet for eventet. Hver tur hit er helt spesiell, og denne langhelgen er ikke noe unntak – det kommer til å bli god stemning og en herlig vibe over hele linja! Hoddevik har en spesiell måte å få alle til å føle seg velkommen på, og vi håper du vil bli med å dele stoken. Gjør deg klar for minner for livet, bra surf og masse nye venner.

 

 

I løpet av langhelgen vil det bli organisert longboard- og SUP surfekonkurranse, med klassene junior, kvinner og menn. Å bli med på dette er definitivt en spesiell opplevelse – med et unikt kystlandskap og bratte mektige fjell som bakgrunn for aktivitetene.Vi deler opp konkurransen i 20 minutters heats, med 4 surfere i hver heat. Vinnerne kan glede seg til fine premier fra våre partners in crime: Surfers.se, SUP.no og Erviks surf shop. Hvis du vil bli med på morroa kan du kontakte katrine@lapointcamps.com for å melde deg på.

 

 

I løpet av dagen vil vi ha mange andre aktiviteter som skimboard, SUP, longboard skate, slackline og strandvolleyball. Om kveldene vil vi fortsette feiringen av surfelivet, og kose oss med livemusikk fra den svenske surfemusikeren Johan Otterdahl aka Jonah Lake. Vi kommer også til å arrangere en middag og en fest du sent vil glemme!

 

 

For å komme til festivalen kan du bli med i en av carpoolene vi organiserer fra Gøteborg via Oslo, med avgang 28. mai. Send en email til margareta@lapoint.se hvis du vil booke en plass i bilen og bli med på en fantastisk roadtrip. Det er nesten en spirituell opplevelse å komme over fjellene og kjøre nedover den ikoniske veien som leder til Hoddevik. For info om offentlig transport fra Oslo kan du sjekke ut nettbuss og fergen fra Bergen. Ta kontakt på stad@lapointcamps.com hvis du vil ha hjelp til å organisere transport fra fergen eller et busstopp i nærheten. Med kort reisevei er denne festivalen en perfekt getaway for deg som er på jakt etter eventyr!

 

 

Sjekk ut Facebook-eventet vårt for mer informasjon. Ser frem til å dele bølger og Goodtimes med deg!

 

 

Sjekk ut traileren her!