080316_0860

Hvorfor det å reise på surfe-eventyr er det perfekte nyttårsforsettet

 

Du vil få venner for livet

 

Surfecampene våre tiltrekker seg positive, energiske og utadvendte folk du vil dele mange fantastiske øyeblikk med. Mange av gjestene våre reiser alene – så ikke vær redd for å besøke en av campene våre og følge surfedrømmen solo. Det er lett å bli kjent med folk når du bor på campen og deler måltider, surfetimer og eventyr sammen – så ikke bli overrasket hvis du finner din nye bestevenn i løpet av oppholdet!

 

 

Det er opplevelser du husker, ikke ting

 

Det sies at “reiser er det eneste du kjøper som gjør deg rikere”. Å investere i opplevelser og nye minner vil gi deg både positive vibes og uforglemmelige historier.

 

 

Få en selvtillits-boost ved å takle utfordringer

 

Når du beveger deg utenfor komfortsonen vil du mest sannsynlig vokse som person og bli tryggere på deg selv. Å prøve noe nytt, som å lære å surfe eller å reise til et fremmed land, vil i lengden gjøre deg mer fryktløs!

 

 

Finn noe du brenner for

 

Å ha noe du brenner for gjør deg generelt lykkeligere, og du skal ikke se bort i fra at surfingen blir din nye lidenskap! En hobby du elsker vil gi deg drive og introduser deg til et nytt felleskap av mennesker som har de samme interessene som deg. Gjør deg klar for after-surf-øl på standen, diskusjoner om dagens beste bølger og planlegging av fremtidige surfe-eventyr med dine nye venner på campen.

 

 

Gjør verden til din lekeplass

 

På campene våre vil du bli kjent med mennesker fra alle kontinenter, og dette vil åpne opp nye dører og inspirere deg til å utforske verden mer. De lokale som er ansatt hos oss og aktivitetene vi tilbyr vil også gi deg innsikt i fascinerende kulturer. Det er lett å bli hooked på alt verden har å tilby, og uansett om du vil reise til Afrika, Asia, Mellom-Amerika eller Europa neste gang, har vi både eventyr og en camp som venter på deg.