080316_0860

HVORFOR VI ALLTID KOMMER TILBAKE TIL HODDEVIK

Hoddevik gjør et sterkt inntrykk på alle som besøker. Fascinert av den vakre naturen, råskapen og den unike atmosfæren, kommer mange av oss tilbake gang etter gang til denne majestetiske vika mellom fjellene. Her ser vi på noen av grunnene til hvorfor.

 

 

Du føler at du hører til

 

Det som gjør Hoddevik så spesielt er fellesskapet – du vil alltid føle deg velkommen og inkludert, uansett om det er første gangen du reiser hit. Siden lokalsamfunnet er såpass lite, er det lett å bli kjent med folk, noe som gjør Hoddevik ideell for de som reiser alene. At bukten ligger ganske isolert gjør også at du blir en del av en egen liten verden – energien er alltid god og stemningen på campen vil garantert få deg hekta. Med en atmosfære som dette er det lett å føle seg hjemme, og veldig vanskelig å dra.

 

 

 

En unik surfedestinasjon

 

Vikingruiner, sandstrender, høye fjell og bølger med en rå backdrop gjør Hoddevik til et unikt reisemål i verdenssammenheng. Norge vil kanskje ikke være den første surfedestinasjonen du tenker på når du vil fange bølger, men for mange ender Hoddevik med å bli favorittstedet over alle. Du kan også kombinere surfingen med å utforske området, som byr på fantastiske fjellturer og utsiktspunkter som tar pusten fra deg.

 

 

 

Det er lett å få nye venner

 

Det er lettere å knytte seg til nye mennesker uten alle distraksjonene du finner i større byer. I Hoddevik kan du koble helt av og bruke tiden på fantastiske opplevelser og utflukter. Du vil komme til å møte mange likesinnede som deler lidenskapen for surfing og havet, noe  som funker som en kickstarter for nye vennskap. Kort sagt, det er menneskene i Hoddevik som er med på å gjøre stedet unikt. Vi vil invitere deg med på mange sosiale aktiviteter gjennom uken for at du skal få mest ut av oppholdet ditt hos oss.

 

 

 

Du er i ett med naturen

 

Shangri-La er et uttrykk som definerer paradis på jord, og for oss er Hoddevik på mange måter Utopia. Beliggenheten på Stadtlandet, det vestligste punktet i Norge, byr på vakre strender omgitt av majestetiske fjell og brusende bølger. Det dramatiske landskapet vil gi deg en følelse av å være i ett med naturen og virkelig leve!

 

For gjestene våre fra Norge og Sverige er ikke Hoddevik så langt hjemmefra, og du kan komme deg dit med offentlig transport. Det krever lite planlegging i forhold til hvilke store opplevelser som venter deg!

 

Les mer om Hoddevik her. Vi sees!