080316_0860

Ikke helt klar for høst og hverdag enda?

Hvis du har lyst til å utvide sommeren er det tropiske paradiset Bali og surfecampen vår i Canggu et godt valg. Her er det fremdeles solrike dager og det er den beste tiden på året for bra bølger. Det finnes ingen bedre måte å forberede seg på vinteren enn med en boost av Vitamin D og Goodtimes! Her er favorittaktivitetene våre på «The Island of Gods».

 

 

Bli hekta på surfing

 

Dette er den beste tiden på året for bra bølger, så timingen er perfekt for å besøke favorittøya vår – både for nybegynnere og mer avanserte surfere. Med et stort utvalg surfespotter har Bali noe for enhver smak. Ingenting gir mer energi enn å mestre noe nytt kombinert med masse «Vitamin Sea»!

 

 

 

Nyt Goodtimes

 

Bali er en backpackers paradis, hvor alle er klare for eventyr og har lyst til å bli kjent med nye mennesker. Campen har en feelgood vibe hvor det er lett å få nye venner gjennom sosiale aktiviteter som utflukter, leker og middager. Kanskje du til og med møter venner for livet? Å mestre utfordringer og lære seg noe nytt sammen gjør at du fort blir kjent med de andre på campen. Etter en uke med å surfe og bo sammen vil det føles ut som du har kjent de nye reisevennene dine hele livet! Vel hjemme igjen kan dere starte å planlegge neste eventyr sammen – den beste måten å få vinteren til å fly forbi.

 

 

 

Sett prikken over i-en i paradis

 

Bali er et mekka for velvære og spatilbud, og du kan virkelig skjemme deg bort for en god pris. I gåavstand fra campen finner du mange forskjellige spa som tilbyr behandlinger av høy kvalitet. Uansett om du velger en tradisjonell svensk massasje, varm sten-massasje eller en oljemassasje vil du føle deg som en ny person ved å gi stive muskler en velfortjent pause fra hverdagen hjemme!

 

 

 

Boost en sunn livsstil

 

Du kan finne supergode smoothieboller, superfood, acai-drikker og kabocha i kule kaféer på omtrent hvert gatehjørne – sunnhet er «big in Bali». Kombiner sunn og fristende mat med yogaklassene vi tilbyr på campen og din indre ro vil vare helt til våren!

 

 

 

Tropiske dager i ett med naturen

 

Grønnfarge skal booste energinivået ditt, og ved å tilbringe tid i den tropiske jungelen og frodige landskapet på Bali er du godt forberedt på mørketiden. Kombiner dette med eventyrlyst og turer til storslåtte fossefall og vakre rismarker, og du har nok minner til å lyse opp enhver regnværsdag.

 

Er du klar for å forlenge sommeren? Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til surfecampen vår i Canggu!