080316_0860

Jentetur til Marokko

Den tidligere britiske surfemesteren Laura Lou Crane tok nylig med seg jentegjengen til Marokko for å nyte vennskap, Goodtimes og legendarisk surf.  

 

 

Campen vår i Taghazout var base for den sprudlende gjengen, som bestod av Théa Mouysset fra Frankrike, Emilie Uttrup fra Danmark og Mariana Rocha Assis fra Portugal. De gledet seg til en uke omgitt av den fargerike kulturen, de vennlige lokale og bølger i verdensklassen.

 

 

 

Det ble en innholdsrik uke i Taghazout, med sandboarding i ørkenen, skateboarding med ville views, yoga i solnedgangen og shopping i den fargerike souken – et tradisjonelt marokkansk marked. Men til syvende og sist var det havet som fikk mest oppmerksomhet, forteller Laura. «Med surfespotter i verdensklassen rett ved campen, fikk vi surfet masse hver eneste dag. Ofte var det bare oss jentene i vannet!»

 

 

 

Thea var også stoka etter turen: «De lokale var fantastisk hyggelige og hjelpsomme, og naturen var utrolig imponerende – alt var veldig annerledes og eksotisk! Jeg gleder meg allerede til å dra tilbake».

 

Sjekk ut vibsene i editen under. Redigert av @thomasbrunfilm.