080316_0860

Lek og morro i Ericeira – alle nye aktiviteter for 2019

Sommeren har ankommet Portugal, og vi nyter hvert øyeblikk i Ericeira – både i vannet, på sightseeing, ved stranden og på dansegulvet. Alt er lagt til rette for en uforglemmelig sommer! Finn ut mer om de nye aktivitetene og utfluktene du kan glede deg til denne sesongen. 🏄💪🙏🤙

 

 

Uansett hva du har lyst til å gjøre, er du garantert en god opplevelse! Høres det digg ut å henge i bassengbaren eller nyte godbiter i restauranten med havutsikt? Her kan du sjekke ut vår eksotiske meny med sunne, lokale råvarer mens du blir kjent med nye folk på campen. Eller hva med å bli med på noen av våre spennende aktiviteter? Finn flowen med en skatetime i bowlen, finn nye interesser på en drop-in klasse med yoga, join en gruppetime med trening eller la musklene slappe av med en velfortjent massasje. Når du bor på Quinta Lizandro kan du plukke som du vil – og mikse din egen drømmeferie.

 

 

Hvis eventyrlysten kicker inn og du vil se mer av landet, kan du bli med på dagsturer til sjarmerende Lisboa eller de majestetiske vinmarkene ved Santa ‘Ana. Portugal byr på spennende sightseeing som ikke ligger langt unna campen, noe som gjør det perfekt å kombinere med strand og surf.

 

 

Gruppetimer med trening

 Vi har et fantastisk utendørs treningsområde med en stor gressplen og masse treningsutstyr som du kan benytte deg av når du vil. I løpet av uken har vi også gruppetimer og sirkeltrening med profesjonelle trenere.

 

 

Drop-in yogaklasser

Vi arrangerer allerede vårt populære Yoga & Surf retreat, og har også lyst til å dele yoga-stoken med våre surfegjester. Derfor tilbyr vi nå et variert program av drop-in yogaklasser for gjestene på Quinta Lizandro. Dette er yogatimer med et høyt kvalitetsnivå, ledet av profesjonelle og engasjerte yogainstruktører som er opptatt av at man både skal utvikle seg i eget tempo og ha det gøy. Det er maks 15 personer per time, og vi ulike klasser som passer alle – uansett om du er nybegynner eller har oppdaget magien med yoga for lenge siden.

 

 

Skating i bowlen

Gå utenfor komfortsonen og finn en ny lidenskap i skating! Sjekk ut våre nybegynnerkurs i skate bowl – skateboarding, eller lei et brett og cruise rundt på egen hånd. Vi har alt du trenger for å finne flowen.

 

 

Våre nybegynnertimer ledes av profesjonelle skateinstruktører som lærer deg grunnferdighetene i bowl-skating og skateteknikk. Vi har en egen bowl på campen, så du kan pusse på skillsene når som helst! Kurset har maks fire personer per session, og varer i 90 minutter. Utstyr og sikkerhetsutstyr er naturligvis inkludert. VI har også surf-skateboards du kan leie hvis du er mer erfaren og sulten på nye erfaringer.

 

Massasje med Micke

Har du lyst til å skjemme deg bort litt ekstra eller gi musklene avkobling etter surfingen og skatingen? Mikael Dabrowski er en profesjonell sunnhetsterapaut fra Sverige som tilbyr massasjer og biolight-behandlinger. Ro i kropp og sjel har aldri vært nærmere!

 

 

Sightseeing i Lisboa

Hver uke inviterer vi gjestene våre på en utflukt til sjarmerende Lisboa, hvor du kan sjekke ut de koselige shoppinggatene rundt Cais do Sodré, vandre i den idylliske gamlebyen og oppleve de mange utsiktspunktene som S. Pedro de Alcantara og S. George-slottet.

 

Photo by Tim Stief on Unsplash

 

Vi tar også turen til vakre Commerce Square og Chiado-kvartalet, og spiser lunsj på det legendariske Time Out Market eller Comoba. I løpet av turen vil du se de klassiske gule trikkene snirkle seg forbi, ta inn de pastellfargede husene og erfare den spesielle stemningen som gjør denne byen til en favoritt blant reisende over hele verden. Vi besøker også en populær café ved S. Pedro de Alcântara og smaker på tradisjonelle bakervarer før vi tar turen hjemover. Turen varer i rundt 7,5 time.

 

Vinsmaking med nye venner

I løpet av oppholdet kan du også bli med på utflukt til den økologiske vingården Quinta Santana, som ligger rundt 25 minutter fra Quinta Lizandro. Turen inkluderer transport, en guidet tur på vingården, vinsmaking av deres beste vin, lokal ost og masse hygge.

 

 

Oppdagelsesferd i Ericeira

Hvis du har lyst til å dra på oppdagelsesferd på egen hånd eller med kompiser, har vi sykler og e-bikes tilgjengelig på campen. I området rundt campen er det både naturstier og flere kilometer med brede fortau som fører deg på en vakker tur gjennom landsbyen til det berømte utkikkspunktet Ribeira d’ilhas.

 

Photo by Chris Benson on Unsplash

 

Kort fortalt, uansett hva som er drømmeferien for deg, vil vårt staff i Portugal gjøre sitt beste for at du får et helt spesielt opphold hos oss i Ericeira. Klikk her for mer informasjon om campen og aktivitetene vi tilbyr.