080316_0860

Lengter du etter eventyrlige dager i ett med naturen? Les videre!

Hoddevik er et av våre absolutte favorittsteder, og det med god grunn. Den unike kombinasjonen av majestetisk natur, fredelige omgivelser og mange aktiviteter gjør Hoddevik til det perfekte stedet for surfe-eventyret ditt.

 

 

 

Surf

 

Uansett om du har reist verden rundt er surfing i Hoddevik en helt unik opplevelse, og mange av gjestene våre beskriver denne bukta som et magisk sted. Dette er ikke ditt typiske tropiske paradis, men en ekte naturopplevelse. Under surfetimene har du utsikt mot et storslått landskap og bratte fjell, en setting som garantert vil få deg til å føle deg levende. Hvis du besøker oss i vintermånedene får du også kanskje surfet i snø eller nordlys, noe som er garantert å bli et minne for livet.

 

 

 

SUP

 

SUP er den perfekte måten å oppleve den dramatiske kystlinjen på Vestlandet. Vi starter å padle fra den vakre stranden, hvor du kan nyte utsikten over bukta, før vi utforsker grottene rett utenfor Hoddevik. Her får du kjent på ekte oppdagerfølelse mens du kommer tett på vill natur!

 

 

Skateboarding

 

Den ikoniske veien som snor seg ned til Hoddevik gir deg en uforglemmelig utsikt, spesielt hvis du tar turen nedover på longboard. Cruise forbi fargerike små hytter, irrgrønne åser og saueflokker mens den friske vinden blåser i håret. Det er også en minirampe på campen hvor du kan finne flowen og møte nye venner.

 

 

Beach volley

 

I Hoddevik er vi ute så mye som mulig, og vi elsker å tilbringe tid på stranden og i vannet. Du kan bruke stranden til mange ulike leker og aktiviteter – her er det nok av plass. Ta med crewet ditt fra campen og ta turen ned til stranden for en runde volleyball – med drømmelignende oppgivelser vil det være en kamp du sent glemmer.

 

 

Yoga

 

I Hoddevik føler du deg virkelig i kontakt med naturen. Å ta yogatimer her er helt perfekt, siden det er lettere å være 100% tilstede uten alt stresset fra bylivet. I løpet av sommeren holder den lokale yogainstruktøren Gry fantastiske yogatimer i låven, hvor du har utsikt over den vakre bukta og ville naturen.

 

 

 

Leirbål

 

Å lage et leirbål er den perfekte måten å gjøre surfedagen komplett på. Lag et bål på stranden, ta med marshmallows og nye venner, og du har alt du trenger her i livet. Legg igjen mobilen på campen og fokuser på de gode samtalene. Å ha en liten digital detox i naturen er den perfekte måten å bli godt kjent med de andre surfegjestene på.

 

 

 

Turer

 

Hoddevik har en rekke fantastiske utkikkspunkter som venter på deg. Selv om stiene ligger i bratt terreng, vil den storslåtte utsikten gjøre opp for det. Som alt annet i livet ligger de beste tingene utenfor komfortsonen! Aktive dager i frisk fjelluft vil gi deg helt ny energi.

 

 

 

 

Morro på campen

 

På campen har vi mange forskjellige aktiviteter du kan delta i med dine nye surfevenner. Vi er opptatt av å skape en ’feelgood vibe’ hvor alle føler seg velkommen, og du bestemmer selv hva du vil gjøre på fritiden din. Join oss gjerne på trampolinen, ved bordtennisbordet eller slapp av med en god bok eller en kopp varm kakao mens du nyter de vakre omgivelsene.