080316_0860

Marthe gikk mot strømmen fra bachelor til strandkontor

Opprinnelig fra Sandvika, Marthe Muriel (24) studerte i Cape Town, København og Seoul – før hun startet en eventyrlig reise som camp staff hos Lapoint.
 
Etter spennende oppdrag i Costa Rica og Sri Lanka tok vi en prat med Marthe fra hennes nye hjem i Gianyar, Bali.
 

 
Du har nylig fullført en spennende bachelor fra prestisjefylte skoler, hva gjorde at du søkte jobb hos Lapoint fremfor en mer tradisjonell karriere?
 
Dette ekteskapet startet på verdens vakreste surfespot: HODDEVIK!
 

 
Etter møtet med Hoddevik og menneskene der innså jeg at Lapoint var perfekt for meg. Dermed la jeg bachelorgraden til side og hoppet ut i en verden fylt med surf, herlige mennesker og Goodtimes!
 
Nå er du på Bali, hvordan er førsteinntrykket?
 
Jeg bor på stranden med gangavstand til noen av verdens beste bølger; Keramas og KFC. Her gror det bananer, papaya og kokosnøtter rett utenfor døren, er ikke det sjukt?!! Best av alt er folkene her, jeg har aldri møtt flere smilende mennesker samlet på ett sted i hele mitt liv.
 
– Snille mennesker, frukt og surf – det er alt jeg trenger for å være lykkelig!
 

 
Mange kjenner deg best fra din iherdige innsats og initiativ med strandopprydninger og #tavaha arbeid. Hvordan bidrar du i lokalsamfunnene du møter gjennom Lapoint?
 
Jeg klarer ikke å akseptere en fremtid der vi er årsaken til at havet er ødelagt, så gjennom jobben i Lapoint arrangerer jeg strandoppryddinger på campene der jeg jobber.
 
Takket være våre fantastiske gjester og lokale beboere samlet vi inn 12 tonn plastikk i 2017!

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?
 
Når alarmen ringer 05:15 slenger jeg på meg badedrakt og drikker litt kaffe før jeg tar med meg det blå longboardet i surfen utenfor døren. Frokost består av bananer og mango før jeg legger ned noen timer i det tropiske kontoret.
 
Resten av dagen henger jeg rundt det aller beste fruktfatet av mennesker, før vi kjører enda en surfesession.
Haha, det føles fortsatt uvirkelig å kunne si at det er en vanlig dag for meg 🙂
 

 
Hva er det beste ved å jobbe på en surfcamp?
 
Det er luksus å få være ute i naturen og surfe hver dag som en del av jobben, men best av alt er muligheten til å leve med, og utvide den store havfamilien!
 
Til alle Lapoint-surfere der ute; dere er det beste i livet mitt!
 
For sol, surf og innpass hos ‘havfamilien’, besøk Marthe og gjengen i Bali eller se etter din drømmejobb hos Lapoint.