080316_0860

Meet the crew – Costa Rica

For mange er Costa Rica det ultimate tropiske paradiset. Vi tok en prat med en av de heldige som kaller dette stedet sitt hjem. Les alt om camp manager Niels sin reise og hans beste tips for Santa Teresa.

 

 

Hvorfor forelsket du deg i Costa Rica?

 

Jeg kom til Costa Rica for første gang for to år siden på en måneds surfeferie. Ved slutten av oppholdet hadde jeg så mange gode venner og minner at jeg visste at jeg måtte komme tilbake på et tidspunkt! Under en surfetur til Sri Lanka tidligere i år ble jeg tilbudt muligheten til å reise tilbake til Lapoint surf camp Santa Teresa –dette magiske stedet i Costa Rica. Med Stillehavets pumpende bølger, surfing i verdensklasse, koselige kafeer og lange hvite palmestrender, kunne jeg ikke bedt om en bedre sted å bo!

 

 

Hva er det beste ved camplivet?

 

Jeg tror det er sunt å møte mennesker fra forskjellige land og bakgrunner – det er garantert å gi deg noen nye perspektiver. Vi har også lokale som jobber her på campen, noe som er en god sjanse til å lære mer om landet. Hvis du er åpensinnet har du muligheten til å utvikle mange gode vennskap over kort tid.  Disse vennskapene er helt unike og en av de store fordelene med å bo på Lapoint camp!

 

 

Hva er dine beste tips for Santa Teresa?

 

Dra ut å surf tidlig om morgenen eller sent om ettermiddagen – dette gir deg en hel dag hvor du kan sjekke ut alle aktivitetene området har å tilby. Når det er lavvann oppstår det store laguner mellom klippene rundt 4 km sør for campen, som er helt perfekt for snorkeling. Det er også deilig å bare gå en tur langs den vakre stranden, nyte det tropiske været og utforske den fantastiske naturen.

 

 

Hvor er favorittspotten din for surfing?

 

Det må være Playa Hermosa! Dette er en vakker sandstrand i den nordlige delen av byen. Her får du mange A-frame bølger og det er nok plass til at alle kan fange bølger!

 

 

Hva fikk deg til å drømme om et liv ved havet?

 

 Jeg vokste opp på landet i Danmark og har alltid vært veldig interessert i naturen. Fra jeg var veldig ung drev jeg med både svømming, seiling og kiting – før jeg fant lidenskapen for surfing i de seneste årene. Jeg har også tatt en utdannelse innen båtbygging, noe som betyr at jeg alltid vil være tett på havet, uansett hvor i verden jeg skulle jobbet. Det er en god følelse å ha en garanti for dette!