080316_0860

Møt adrenalinjageren Ebba Cronqvist

Hei, Ebba! Takk for at du tar deg tid til å slå av en prat. Fortell oss litt om deg selv og hva du driver med for øyeblikket.
 
– Hei, Lapoint! Jeg er glad for at dere tar kontakt. Ebba heter jeg, ved siden av å studere til sivilingeniør ved Lund universitet, står jeg bak On Edge community sammen med mine to venner Evelina Björk og Line Asp. Jeg digger studiene mine og studentlivet, men mine største lidenskap er adrenalinsfyllte utendørsaktiviteter. Dette var noe som manglet ved studenttilværelsen og grunnen til at vi startet On Edge.
 

 
Hvordan kom dere på ideen å starte opp en gruppe for jenter som elsker eventyr?
 
– Det var høsten, for ca ett år siden. Jeg satt hjemme og pugga til en eksamen da jeg plutselig bestemte meg for å gå gjennom noen bilder fra siste skisesong i stedet. Jeg ville bare kaste alle bøkene og booke en ny tur med det samme. Jeg innså at de eneste som ville vært stoka på å bli med på min neste episke tur er kun en gjeng gutter jeg kjente fra skisesongen. Fantastiske folk, men jeg kjente på meg at det bør jo være noen like stoka jenter der ute som også søker samme aktiviteter og opplevelser som meg. På dette tidspunktet var jeg aktiv i en del Facebook-grupper som oppmuntret meg til å starte min egen nisje gruppe. Til min overraskelse var det over 6000 jenter som hadde samme lidenskap for eventyr som meg og ble med i gruppa!
 

 
Hva tror du det er som tiltrekker så mange jenter til å bli med On Edge? Hva er det On Edge tilbyr sine medlemmer?
 
– Jeg tror mange flere jenter vil utforske og oppleve mer eventyr og ekstremsporter. Gutter er veldig aktive innen hele arenaen av actionsporter og jeg føler det er et behov for flere kvinnelige influencers for å oppmuntre flere jenter ut av sin komfortsone. On Edge vokser raskt med flere inspirerende personligheter, noe som gjør denne plattformen så fantastisk. Alle slags spørsmål blir stilt i forumet vårt, det er ingen prestisje, kun good vibes. Jeg tror mange jenter der ute opplever det samme som jeg gjorde, utfordringen med å finne likesinnede jenter å dele opplevelser med. On Edge føles som en solid løsning til dette problemet, gruppa samler tøffe jenter til en plattform hvor vi kan uttrykke og inspirere hverandre.
 

 
Du har nylig kommet hjem fra den aller første On Edge gruppeturen med Lapoint i Portugal. Hvordan hadde det seg at dere valgte Lapoint som samarbeidspartner for den første turen?
 
– Gruppa har mange aktive surfere og mange nybegynnere som gjerne vil lære seg å surfe. Det er et gjentagende tema på vår On Edge Facebook gruppe og Lapoint har kommet opp flere ganger. Denne våren spurte vi medlemmene i gruppa hva de ønsket at On Edge skulle organisere og 80 % av medlemmene stemte for samlinger og turer. Jeg så ingen andre grunner til hvorfor vi ikke skulle arrangere en like episk tur som turene Lapoint tilbyr. Etter alt, dere er jo proffe i hva dere gjør, så jeg var veldig glad for å sette opp et samarbeid og arrangere den første gruppeturen sammen med Lapoint.
 

 
Hva var de topp 3 opplevelsene under On Edge surfeturen og hva hvilke opplevelser vil du og On Edge gjengen huske for livet?
 
– Personlig føltes det fantastisk å møte alle On Edge medlemmene og ENDELIG reise på en tur sammen med en stoka jentegjeng. Vi forlot det svenske høstmørket og opplevde tidenes minnerike surfe sessions fra sola sto opp til den gikk ned. Jeg glemmer aldri når Level 1 hadde deres første surfe leksjon og stoken som spredde seg over hele stranden hver gang noen fanget en bølge og poppet opp på brettet. Lyden av stoke kunne høres over hele Lizandro stranden. Det er vanskelig å kun velge en opplevelse som vi vil huske. Det høres kanskje cheesy ut, men det var kombinasjonen av alle opplevelsene under uka som utgjorde et stort minnet for livet. Det var kjempegøy å bli kjent med alle samtidig som vi utviklet våre surfe-skills.
 

 
Og sist, men ikke minst, hvordan kan du bli medlem i On Edge community’en og vil On Edge arrangere flere spennende turer i fremtiden?
 
– Lett! Søk og legg oss til på Facebook “On Edge – mötesplats för tjejer som söker äventyr». Dette er stedet hvor de daglige aktivitetene foregår og for hver dag får vi bare flere og flere nye medlemmer. Hvis du leter etter å krydre opp hverdagen og samtidig møte likesinnede jenter er vi her for deg – bare ett klikk unna. Du kan også følge oss på Instagram og på vår webside. Og ja, det blir definitivt flere turer. Det funker superbra å samles på denne måten og bruke kunnskapen videre til å arrangere de ultimate turene.
 
Bli med On Edge på eventyr!
On Edge web: www.onedge.se
On Edge Instagram: @onedgeinspiration
On Edge forum: www.facebook.com/groups/OnEdgeInspiration/
 
Vil du arrangere en gruppetur?
Sjekk ut: www.lapoint.no/gruppeturer