080316_0860

Nå er det tiden for nordiske eventyr

Campen vår i Hoddevik er helt spesiell, og gjennom vintermånedene har den noe ekstra magisk over seg. Her er våre favorittaktiviteter for høsten i Hoddevik:

 

 

Koble av fra omverden

Med en beliggenhet mellom majestetiske fjell på vestkysten av Norge, er dette et ideelt sted å koble helt av og være tilstede i øyeblikket. Når høsten kicker inn samler vi oss rundt leirbålet, og over en kopp varm kakao for gode samtaler. Det finnes ikke noen bedre kombo enn frisk fjelluft og en god surfesession, etterfulgt av en koselig kveld med resten av surfevennene dine. Bli med på brettspill, les en god bok og nyt at det ikke er noe annet sted du heller vil være.

 

 

 

Nyt den fantastiske utsikten fra fjelltoppene

Når høsten farger fjellheimen i sterke farger, er timingen perfekt for vakre turer i Hoddevik. Ta turen opp til en av fjelltoppene som omgir bukta, og du vil få en fantastisk utsikt i belønning. Nyt synet av den hvite stranden og de vakre åsene med gressende sauser, toppet med fargeklatter av små tradisjonelle hytter. Det majestetiske landskapet, og ofte dramatiske været, vil garantert få deg til å føle at du lever!

 

 

 

Dra på stjernetitting og føl deg i ett med naturen

Siden Hoddevik har lite lysforurensing kan du oppleve vakre stjerneklare kvelder – spesielt om høsten og vinteren. Gå på tur en klar kveld for å ta inn den spektakulære himmelen og landskapet, og du vil virkelig føle deg i ett med naturen.

 

Photo by Niklas Garnholz on Unsplash

 

 

Avslapning i stampen og badstuen

På campen har vi vår egen badestamp, perfekt etter en forfriskende surfesession i de kaldere månedene. Vær utendørs og nyt utsikten over bukta samtidig som du slapper maks av. På en av hyttene våre har vi også en badstue du kan bruke. Det sies at dampen og varmen skal gi mange helsemessige fordeler, som bedre blodsirkulasjon, avslappede muskler og også få endorfinene til å kicke inn – kroppens eget feelgool-middel. Happy days!

 

 

 

Opplevelser for bucketlista

I takt med at vi nærmer oss vinteren, blir sjansene større for å oppleve snø og nordlys i Hoddevik. Få surfetimen opplyst av det vakre lyset eller et dryss av snø – å være her under slike omstendigheter er virkelig en opplevelse for livet. Er du klar?