080316_0860

Ta kitingen din til nye høyder på Sardinia

– Følelsen av å lande et nytt triks er ubeskrivelig deilig, og min sterkeste motivasjon som instruktør er å gi denne opplevelsen til andre, sier Karl Johan Lublin (34), instruktør ved vår nye coachingpakke på Sardinia. Vi tok en prat med ham om forholdene på Sardinia og den nye coachingpakken.  

 

 

Hvorfor anbefaler du å reise på kite camp til Sardinia i sommer?

På Sardinia får man alltid mange dager i perfekt flatt vann, med behagelige luft- og vanntemperaturer. Fasilitetene ligger rett på stranden, og spot’en har en herlig atmosfære. I Porto Botte er det enkelt å bli en del av det sosiale, og jeg har faktisk aldri opplevd en like varm og inkluderende stemning et annet sted. Dette blir min tredje sesong på Sardinia, og jeg gleder meg allerede til å gjenoppleve den vakre kystlinjen, matkulturen og den unike ”Sardiniafølelsen”.

 

 

I år tilbyr vi en helt ny coachingpakke som du skal lede, hva kan du fortelle om denne?

Pakken passer for de som vil lære sine første hopp, og til de som er interessert i mer avanserte ”unhooked” triks og kite loops. For å optimalisere lærekurven for hver deltaker bruker vi også videoanalyse, hvilket gir oss muligheten til gi konkrete tilbakemeldinger og spesifikke innspill til forbedringer.

 

 

Hva slags progresjon kan de som melder seg på Coaching pakken forvente seg?

Før uken kartlegger jeg hva hver enkelt ønsker å lære. Ved ankomst går vi sammen gjennom teorien og setter mål for uken. Etter en uke har deltakerne lært mye. De har et solid grunnlag for å fortsette kitingen på egenhånd, med riktig teknikk og forståelse om hva som kreves for å fortsette progresjonen.

 

 

– Etter mer enn ti år på vannet opplever jeg enorm glede ved å hjelpe andre gjennom barrierer jeg selv har overvunnet, det er helt fantastisk å få gjenoppleve den følelsen med mine studenter, sier KJ.

 

 

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Jeg ser frem til å møte – og kite med – nye gjester, det gir meg alltid inspirasjon og glede for sporten. Gjennom Lapoint har jeg allerede truffet mange herlige mennesker, både gjester og lokale, som jeg håper å se igjen. Siden sist har jeg også pugget italiensk, som jeg er spent på å teste ut blant lokalbefolkningen.  Questo sarà divertente! 🙂

 

 

For å lære mer om Sardinia og coaching pakken, se våre nettsider.