080316_0860

TRINE WEYDAHL OM DANCE BATTLES OG GOODTIMES I ERICEIRA, PORTUGAL!

Vi koker det ned til detaljene og ser nærmere på ingrediensene i en vellykket jentetur til Portugal. 

 

 

Trine Weydahl; en populær Youtuber fra Stjørdal rett utenfor Trondheim, deler til daglig livet sitt med 24000 action-glade abonnenter. Nylig besøkte hun oss i Ericeira i Portugal, for en uke med surfing, eventyr og sommerlig moro i sola.

 

 

Vi tok en prat med henne under oppholdet for å høre om hennes opplevelser, både i surfen og på campen. Etter å ha surfet med oss i Hoddevik i fjor sommer kunne hun allerede de fleste basics og var supermotivert til å utfordre bølgene i Portugal. Hun hoppet rett i det, og med oppmuntring og veiledning fra hennes svenske instruktør Viktor fant hun fort stemningen i vannet, eller som hun oppsummerte følelsen i podcast intervjuet nedenfor med et kroppspråk som bare kan inspirere: ‘det beste er når instruktøren roper ‘du har den!’ og du bare ‘yeaaaaaaah!’

 

 

 

Som den sosiale gla-jenta hun er tok hun også opp det sosiale samværet på campen som et høydepunkt på turen, og fortalte om volleyball turneringer, music quiz og mange spennende runder Irish Snap med en guttegjeng fra England. (visstnok det beste kortspillet i historien – du bare MÅ lære det!

 

Andre høydepunkt fra klippet nedenfor inkluderer morsomme historier fra reiser i Thailand og Norge, en halv-lovlig fremførelse av hennes nye favorittlåt og et kraftfullt Thug-life øyeblikk når hun deler sine beste tips & triks for å redusere sitt fotavtrykk på den deilige jorda vår.

 

Sjekk ut hele intervjuet med Trine her: