Studier i utlandet

Nå kan du kombinere studiepoeng, surf & wanderlust med Gateway & Lapoint i Ericeira, Portugal og Canggu, Bali.

studier i utlandet

Gateway og Lapoint jobber nå sammen for å tilby deg en uslåelig kombinasjon av Gateway’s spennende utenlandsstudier og Lapoint’s sosiale bomiljø og aktive innhold – som sikrer deg en gjennomført fantastisk opplevelse, fullspekket med Goodtimes! Under oppholdet vil Lapoint stå for måltider og innkvartering med treningsfasiliteter & svømmebasseng i tillegg til spennende utflukter og sosiale arrangementer. For et lite tillegg har du også tilgang til surf instruksjon hvis vil lære deg å surfe med oss.

En gjennomført opplevelse

Gateway ordner med opptak, visum, fellesreisen til & fra destinasjonen, og alle spørsmål du måtte ha før avreise. Gateway garanterer også for kvaliteten på fagene.
Vårt staff møter degpå flyplassen ved ankomst i Portugal eller Bali og kjører deg til ditt nye hjem i Ericeira eller Canggu. Her vil du bli kjent med både skandinavisk og lokalt staff, dine studiekamerater og øvrige, likesinnede gjester. Vi tilbyr som vanlig flotte fasiliteter og trygge omgivelser hvor vi er sikre på at du vil trives! 

Studier

Sports Management

Yogainstruktør

Ex.Phil og Ex.Fac

Trygt, lærerikt og gøy. Den perfekte pakken!

Anette

KONTAKT OSS

Lær mer på http://www.gogateway.no/lapoint