Kitecruise Rødehavet, Egypt

Bedre blir det ikke

Det er vanskelig å finne en mer perfekt kiteferie enn kitecruiset i Rødehavet i Egypt. Her kiter du fra soloppgang til solnedgang, kun avbrutt av luksuriøse måltider, massasje og hvile. Bli med til kritthvite sandøyer med turkist flatt vann, stabil vind og sol.

Surf nivå

Mellom til avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

Okt-Nov

Bærekraft

CO2-kompensert

Overnatting

Komfort, kiting og et vennlig mannskap

Lapoint kitecruise Egypt er en av de flotteste båtene i Rødehavet. Vårt profesjonelle og vennlige mannskap sørger for at du får kite mye, slappe av og nyte luksus og komfort ombord i en 5-stjerners yacht.

Tilleggsaktiviteter

Gjør det meste ut av kiteferien

FAQ

Spørsmål og svar

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

En vanlig dag på rødehavet

Dette er alle kiters drømmeferie. I Rødehavet får du kiting i perfekte forhold med venner fra morgen til kveld, god stemning og utsikt til kitespoten fra båten. Veien er kort fra kiting, til hvile og tilbake til spoten igjen.

Morgenfuglene våkner klokken 05.30 til en kiteøkt i soloppgangen før frokost. Mannskapet tar dere med tilbake til dekket bord og frokost. Slik fortsetter dagen: Kiting, lunsj, hvile, kiting frem til solnedgang og en varm dusj før middag. Dagen avslutter med en gjeng fornøyde og slitne kitere på dekk, gode historier fra dagen, drinker, filmklipp, bilder og stemningsfull musikk.

Med yachten får vi tilgang til kritthvite vakre øyer med flatt vann i knehøyde, perfekt til kiting. På øyene er det lange sandstrender med god plass til rigging-, launching- og landing av kiter.

Vannet i Rødehavet er klokkeklart og fullt av liv, og om du kikker under brettet kan du få et glimt av sjølivet. Vi kan snorkle eller dykke ved et av korallrevene, og det er ikke uvanlig å se delfiner leke rundt båten.

Sammen vil du og de andre gjestene dele en uke med glede, utfordringer og opplevelser. Ikke bli overrasket om du møter venner for livet på kitecruiset til Lapoint i Egypt!

Andre kite camps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø