Kitecamp Egypt

Turkist hav, blå himmel og vakre koraller. Rødehavet er stedet for den kresne kiteren som ønsker stabil vind, sol og mye plass.

Egypt

Egypt er en populær kitedestinasjon, med sol og stabil vind året rundt. Dette er et av få steder i verden du kan tilbringe kun en uke og være garantert mange timers kiting i fantastiske forhold hver dag. Vindstyrken kan variere, men ligger normalt mellom 15 og 25 knop. Rødehavet er havet som skiller Afrika fra den arabiske halvøy. Navnet kommer fra havets rødaktige alger og koraller. Med mer enn 1200 forskjellige fiskearter, 450 ulike koraller og et ukjent antall bløtdyr, er Rødehavet kjent for å være et av verdens beste dykke- og snorklesteder. Dersom vinden uteblir en dag, kan vi dra til en spot for å svømme delfiner, eller utforske et av de fargerike og spennende korallrevene.

Hva kan jeg forvente meg?

I Rødehavet tar vi med deg til klokkeklart vann blant kritthvite sandøyer. Bak disse sandøyene kan vi boltre oss i et digert område med flatt og langgrunt vann. Vi har redningsbåt som henter de som behøver hjelp. Vårt mannskap er erfarne med kiteturer, og legger alltid ruten til de beste og mest vindsikre spotene avhengig av tidevann og vindmelding. Våkn opp ved en øde øy med turkist, flatt vann og stabil vind. Alle måltider er inkludert, og mannskapet roper deg inn fra vannet når bordet er dekket og maten står klar. Båten er omringet av glitrende hav og det er ikke uvanlig å se delfiner leke seg rundt båten.
Pakker

Kitecruise Deluxe - Kitecruiset der kun det beste er godt nok! Kvalitetskiting i vakre omgivelser, freshe lugarer, nydelig mat servert med vin og øl

Kitecruise

Jeg gleder meg vilt til neste tur! Anbefales på det sterkeste!!

Linn Elise Bjerkeli