Kitecamp i Esposende, Portugal

Kiting, sykkelturer, surfing, yoga, skate og kabelpark – i Esposende finnes det noe for alle! Denne sjarmerende fiskerlandsbyen i nord-Portugal har gode vindforhold og en unik kitespot med flattvann i lagunen og bølger i havet.

Portugal

Portugal er kjent for sin kystlinje, med høye klipper og vakre strender. Dette er et vannsportsmekka, der kitere nyter stabil vind hele sommeren og surfere boltrer seg i gode bølger året rundt. Det geniale med Esposende er at en både kan kite i flattvann og i bølger i båtavstand fra campen. Båtturen til kitespoten er inkludert i pakken, samt oppbevaring av kiteutstyr på kitesenteret og båt rescue. I Esposende kan du surfe, sykle i fjell og langs landevei, stå på wakeboard eller dra på SUP-safari i elven.

Hva kan jeg forvente meg?

I Esposende er du garantert en god atmosfære. Her har det du trenger av koselige butikker, cafeer, utesteder og kiting i sykkel- eller gåavstand fra vår villa. Vi gir dere en sykkel hver, som dere disponerer i løpet av uken (husk å låse den). Møt nye venner med samme interesser i perfekte omgivelser. Kiteforholdene passer for både nybegynnere og for erfarne kitere. Kitespoten vår ligger på motsatt side av byen i et lite naturreservat. Dere fraktes ut til stranden i båt, og det er få andre kitere og badegjester sammenlignet med andre kitespoter.


Kitepakker i Esposende

Dette er en av de beste feriene jeg noensinne har vært på!

Mark

Overnatting

Vi bor i en stor og nyoppusset villa langs elvemunningen i Esposende med utsikt mot elven og havet. Vi er i kort avstand fra sentrum, med butikker, koselige cafeer og restauranter, og fra kitesenteret. Dere kan gå, skate eller benytte en av syklene våre for å komme dere rundt.

Lapoint Villa

Sesong: april - oktober
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år

vis