Kitesurfing CampEsposende, Portugal

Fantastisk kiting og et mylder av aktiviteter

På Lapoint Kite camp i Esposende, Portugal tilrettelegger vi for at du kan ta kitingen til neste nivå og møte venner fra hele verden. Esposende er drømmestedet for folk som ønsker en aktiv ferie i vakre omgivelser. Det er alltid noe gøy å finne på, som surfing, skating, mountain biking, yoga, SUP og kabelpark.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet & Summende

Sesong

June - Nov

Bærekraft

CO2-kompensert

Overnatting

Føl deg som hjemme

Lapoint kitecamp Esposende, Portugal er et stort hus ved elvemunningen i Esposende med utsikt mot elven og havet. Vi er i gå-, skate- eller sykkelavstand fra kiteskolen og sentrum med restauranter, butikker og koselige cafeer.

Tilleggsaktiviteter

Tilleggsaktiviteter

FAQ

Spørsmål og svar

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

Slik er hverdagen vår i paradis

Esposende har en fantastisk atmosfære, og det meste er i gå- eller sykkelavstand, enten du ønsker å shoppe, spise, kite, surfe eller feste.

Alle ankommer på samme dag og sammen vil du og de andre gjestene oppleve syv dager med glede, utfordringer, prestasjoner og uforglemmelige opplevelser. Ikke bli overrasket om du får venner for livet!

En typisk dag på kitecampen i Esposende, Portugal starter med felles frokost hjemme. Vår vert(inne) forteller om værmeldingen og dagens plan. For å få mest mulig ut av kiteferien kan du låne surfe- og SUP-brett hver dag. Vi ordner transport til og fra surfespoten. Du kan også bli med på yoga eller mountain biking, aktiviteter som kan legges til i bestillingen til en ekstra pris.

Vinden øker som regel rundt lunsjtider og gir perfekte kiteforhold frem til solnedgang. Du kan sykle, gå eller skate til kitesenteret der du oppbevarer kiteutstyret ditt. Herfra vil sjåføren vår ta deg til kitespoten med båt. Gjennom dagen vil du og de andre kursdeltakerne lære kiting eller bedre ferdighetene med erfarne IKO-sertifiserte kiteinstruktører.

Etter en lang dag med sol, saltvann og opplevelser tar vi gjerne en kald drink på takterrassen i solnedgangen. På kvelden spiser vi på en av de lokale restaurantene og de som vil kan bli med videre og sjekke ut utelivet. Vår kitecamp i Esposende vil gi deg et opphold med solide kiteforhold, lokal kultur og nye venner!

Andre kite camps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø