Kitecamp - Portugal

Førsteklasses kiting, sykkelturer, surfing, yoga, skate og kabelpark – i Esposende finnes det noe for alle! Esposende er en sjarmerende fiskerlandsby nord i Portugal med gode vindforhold til kiting. Spoten er en elvemunning med flattvann i lagunen og bølger i havet.

Portugal

Portugal er kjent for sin unike kystlinje, med høye klipper og vakre strender. Dette er et vannsportsmekka, der kitere nyter stabil vind hele sommeren og surfere boltrer seg i verdensklasses bølger året rundt. Det geniale med Esposende er at en både kan kite i flattvann og i bølger i båtavstand fra campen. Båtturen til kitespoten er inkludert i pakken. Esposende byr dessuten på ypperlige surfeforhold, vakre sykkelområder, kabelbane, windsurfing og turer med stand up paddle.

Hva kan jeg forvente meg?

I Esposende er du garantert en god atmosfære. Her har det du trenger av koselige butikker, cafeer, utesteder og kiting rett ved der vi bor. Du vil møte nye med samme interesser i perfekte omgivelser. Forholdene passer for både nybegynnere og for erfarne kitere. Kitespoten vår ligger på motsatt side av byen i et lite naturreservat. Dere fraktes ut til stranden i båt, og dette gjør at det er få andre kitere og badegjester sammenlignet med andre kjente kitespoter. Kiteskolen vi samarbeider med i Esposende har lang erfaring med instruksjon, og alle instruktører er sertifiserte. Hvis du velger ”yoga og sykkel”-pakken, har du 3 yogaøkter og en sykkeltur med frokost på toppen av et fjell (og en fantastisk utsikt) inkludert i løpet av uken din.

Kitepakker

Level 1

Level 2

Kiters pack

Dette er en av de beste feriene jeg noensinne har vært på!

Mark Johnson

Overnatting

Vi bor i en stor og moderne leilighet som ligger i Esposende sentrum og i gåavstand fra vannet. Etter en lang dag med kiting kan du slappe av i stuen med en kald øl i lag med andre gjester, bruke vår wifi eller sette deg ved en av de mange koselige kafeene i nærområdet.

Kite Mansion

Vi disponerer en stor og moderne leilighet som ligger midt i Esposende sentrum og i gåavstand fra vannet. Vi har dobbeltrom og dorms med plass til 16 gjester. Etter en lang dag kiting kan du slappe av i stuen eller i hagen med en kald øl.

Sesong: mai - oktober
Passer: Level 1, 2 og basic
Alder: Fra 18 år

vis