Kiters Pack - Kitesurfing Portugal

Pakken for deg som kan kite! Hos oss bor du i kort avstand fra perfekte kiteforhold: Flatt vann i lagunen til de som vil øve på triks, og bølger til de som vil surfe eller bølgekite.

EN VANLIG DAG

Vi starter dagen med felles frokost hjemme. Om du har meldt deg på yogapakken, har du vært oppe en stund og forberedt kroppen på dagen som venter. Etter frokost sykler vi ned til kitesenteret ved havna og kjører ut med båt til kitespoten.. Spoten består av en elvemunning, med flatt vann til freestyle på innsiden, og bølger til bølgekiting og surfing på utsiden. Siden en må ha båt for å komme dit, slipper dere unna crowds og badegjester. Etter en lang dag ute kan dere slappe av med en kald øl hjemme. På kvelden drar vi ut og spiser på en av de lokale restaurantene og sjekker ut utelivet i Esposende.

Hvem passer det for?

Denne pakken passer for deg som kan kite, og liker å utfordre deg selv i bølger og/eller flatt vann. I Esposende får du en genial kombinasjon av kiting, surfing, stand up paddling, skate, sykkel, wakeboard, samt cafeer, restauranter og uteliv. Hos oss treffer du andre kitere som har god kunnskap om området og hvilke aktiviteter som finnes. De kan fortelle deg hvilke spoter som fungerer ved ulike vindretninger. En uke med bra forhold kommer definitivt til å gi deg progresjon. Vårt personale gir tips, veiledning og motivasjon slik at du og de andre på campen kan pushe hverandre til å bli bedre. I Esposende er dere garantert hyggelige mennesker og en nydelig natur.

Inkludert

1 uke

 • – 7 Overnattinger med frokost
  – Fri disponering av campens kjøkken

  • Leie av surf- eller stand up paddle brett 2 timer daglig, samt transport til den beste surfespoten.
  • Sikkerhetskurs for surfing (obligatorisk før dere får låne brett).
   – Transport til og fra kitespots
   – Fasiliteter på kitesenteret, som storage og redningsbåt.
  • – Dere vil ha hver deres sykkel til å komme dere rundt til et depositum på 50 euro. Husk å låse sykkelen, den er ditt ansvar frem til du reiser!

2 uker

 • – 14 Overnattinger med frokost
  – Fri disponering av campens kjøkken

  • Leie av surf- eller stand up paddle brett 2 timer daglig, samt transport til den beste surfespoten.
  • Sikkerhetskurs for surfing (obligatorisk før dere får låne brett).
   – Transport til og fra kitespots
   – Fasiliteter på kitesenteret, som storage og redningsbåt.
  • – Dere vil ha hver deres sykkel til å komme dere rundt til et depositum på 50 euro. Husk å låse sykkelen, den er ditt ansvar frem til du reiser!

TILLEGGSPRODUKTER

Sykkelturer

Opplev vakre Esposende fra sykkelsetet! Du kan velge mellom en flat og enkel sykkeltur langs kysten og en mer actionfylt tur i fjellene. Hver tur varer rundt 2 timer.

Flat kysttur og Adventure fjelltur 45€ 

Overnatting i Portugal

Lapoint Villa

Sesong: april - oktober
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

  • Ankomst- og avreisedag er lørdager. Det er ingen undervisning på ankomstdagen, så dere kan komme når dere ønsker. Nærmeste flyplass ligger i Porto og dit flyr man enkelt med både rutefly og lavprisfly. Lufthansa, Tap, SAS og KLM flyr til Porto med en mellomlanding i Lisboa, Frankfurt , Zurick, Brussel eller Amsterdam. Prisen ligger i overkant av 2000 kroner tur/retur avhengig av når du booker

  .

  Transport til og fra flyplass eller togstasjon i Porto er ikke inkludert i prisen. Vi hjelper deg gjerne med en sjåfør (billigere enn taxi) eller en buss, avhengig av når du ankommer Porto. Prisen varierer ut ifra ankomst- og avreisedag og tid. Husk å bestille transfer i god tid før du ankommer Porto. Kjøreturen til Esposende tar 30-40 minutter. 

   

  Pris per person/en vei*

  Lørdag

  Søndag-fredag

  10.30-20.30

  25 €

  35 €

  20.30-10.30

  35 €

  45 €

  • * Beløpet betales ved ankomst til/avreise fra campen.
 • Det er mange ulike flymuligheter for å komme hit. Vi anbefaler www.momondo.no for å finne din reise.
 • Frokost er inkludert i prisen, og vi spiser sammen på campen. Kjøkkenet er godt utstyrt, og du kan fylle opp med det du ønsker av lunsjingredienser og snacks i kjøleskapet. Om dere ikke orker å lage middag selv, organiseres det flere fellesmiddager gjennom uken. Vi har plukket ut våre favorittrestauranter med nydelig portugisisk mat fra lokale leverandører, inkludert vinen deres. Et måltid med drikke koster 15-20 euro. Spør om ”middagspakken” ved ankomst for å være med på alle middagene, så får du spesialpris med rabatt!

INKLUDERT: Frokost – fri tilgang til fasiliteter (som internett, tv, stue og kjøkken) – rengjøring av rom – sengetøy –  bruk av sykkel hele oppholdet – leie av surfe- eller SUP-brett 2 timer daglig (husk sikkerhetskurs først).

IKKE INKLUDERT: Håndkle til dusj og strandbruk, lunsj, middag og alternative aktiviteter og dagsturer.

Vanlig vindstyrke: 7-15 m/s

Beste vindretning: Nordvest

Vann temperatur: 18-22 C

Bunnkvalitet: Sand. Legg igjen våtskoene hjemme

Våtdrakt? Ja, i vannet er det kaldt. 5/3 mm eller 4/3 mm

Bikini og shorts? Ja! På stranda er det varmt og deilig

Hva er et realistisk mål etter 12 timer med kitekurs?

Dette er veldig individuelt, men etter 12 timer bør du kunne nok teori og sikkerhet, og ha nok praktisk erfaring, til å kunne fortsette å øve på egenhånd. Du har kitet dine første meter på brettet, og noen av dere kan allerede kite frem og tilbake på egenhånd. Noen øver fortsatt på å kite ”upwind”, mens andre trenger flere instruksjonstimer for å være selvstendige nok til å fortsette på egenhånd.

 

Kan jeg bruke kiteutstyret utenom instruksjonstimene?

Nei, kiteutstyr er kun inkludert under kitekurset. Etter at kurset er ferdig kan du leie utstyr og fortsette på egenhånd, men kun dersom instruktøren vurderer at dette er forsvarlig. Dersom du ikke er selvstendig nok enda til å fortsette alene på en trygg måte, kan du kjøpe enkelttimer med instruksjon på stranden.

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.