Kitesurfing campEsposende, Portugal

Lapoint kite house Esposende, Portugal

Lapointvillaen har det du trenger for en perfekt kiteferie mens du føler deg som hjemme. Vi er i gåavstand fra stranda, restauranter, butikker og utesteder. Du kan oppbevare kiteutstyret på kiteskolen som ligger 2 km unna campen. Det er fint å gå, sykle eller skate langs elvepromenaden der du passerer en skatepark, treningsapparater og koselige kafeer.

Rom

Her sover vi

Fasiliteter

Føl deg som hjemme

Føl deg som hjemme med gratis internett, kjøkken og koselige områder til å slappe av og være sosial. Nyt sola på terrassen og bruk gjerne grillen for å lage middag. I øverste etasje finner du biljardbord, et åpent område der du kan slappe av og spille spill og en balkong med utsikt til kitespoten. Denne balkongen er perfekt for å sjekke vinden og for å avslutte dagen med en kald drink i solnedgangen.

Hvordan komme seg hit

Det nordlige Portugal

The Lapoint villa is located close to the beach and viewing out to the ocean and the kite spot.

Hvordan komme seg hit

Ankomst- og avreisedag er lørdag. Kurset starter ikke før på søndag, så du kan ankomme når du selv ønsker. Nærmeste flyplass er Porto, en halvtime fra Esposende. Sjekk Lufthansa, TAP, SAS og KLM for direktefly fra flere storbyer i Europa. Fra Oslo anbefaler vi mellomlanding i Amsterdam (KLM) eller Lisboa (TAP).

Med tog: Ønsker du å reise grønnere og mer miljøvennlig? Velg toget og bli i to-tre uker! Det raskeste toget fra Lisboa til Porto tar bare 2 timer og 35 minutter. Det går rundt 32 daglige tog, med avgang hvert 44 minutt. 

  • Avgangsstasjon: Lisboa santa apol (R. dos Caminhos de Ferro 4 1100 Lisbonne) og/eller

  • Lisboa oriente (Via Recíproca 1800 Lisbonne)

  • Ankomststasjon : Porto campanha (Largo da Estação de Campanhã 4300 Porto)

Adresse

Rua Dr. Ramiro Barros Lima, n°8, 4740-267 Esposende, Portugal.

Transport (fra flyplass / stasjon til campet)

Transport til og fra flyplassen eller togstasjonen i Porto er ikke inkludert i prisen. Vi kan skaffe sjåfør med lavere priser enn drosje. Prisen varierer ut ifra hvilken dag og tid du ankommer, 25-45 euro per person hver vei.

Finn flyreisen 

Det er mange ulike flyalternativer til Porto. Vi anbefaler søkemotoren www.momondo.com for å finne reisen som passer best for deg.

Andre kite camps

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø