Lapoint Villa - Portugal

Vi bor i en nydelig villa med havutsikt. Dette er det perfekte stedet å slappe av etter en dag med kiting og opplevelser. Nyt en kald øl med andre gjester, bruk wifi, slapp av ute i solen, eller spill en runde biljard.

Villaen

Føl deg som hjemme i vår Villa, med wifi, et fullt utstyrt kjøkken og stue med havutsikt. På terrassen kan dere slappe av i sola, eller sette i stand grillen til festmiddag. Toppetasjen består av et fellesareal med biljardbord, spill og en balkong med utsikt til kite- og surfespoten. Avslutt en opplevelsesrik dag med en drink i solnedgangen. Dere vil ha hver deres sykkel til å komme dere rundt. Villaen ligger 2 km unna kitesenteret, der vi møtes hver morgen for å ta båt ut til spoten. Dere oppbevarer utstyret deres her, og trenger bare sykle med en liten sekk. Langs strandpromenaden til kitesenteret har dere utsikt til kitespoten, og dere passerer en skatepark, offentlige treningsparker, barer, restauranter og cafeer . Vår vert(inne) i Esposende vil sørge for at dere får en optimal kiteferie.

Esposende, Portugal

Esposende er en sjarmerende kystlandsby nord i Portugal med rundt ti tusen innbyggere. Det finnes mange gode restauranter som serverer lokale spesialiteter, fersk sjømat og god biff. Portugals nordlige kystregion, Costa Verde (den grønne kyst), er kjent for sine vakre strender, omringet av grønne skoger og vinmarker. Kyststrekningen fra Esposende er fredet, og kjent for å være en av de vakreste i området. Dette er den perfekte plassen å kite, surfe, padle SUP og stå på wakeboard. På sommerstid tiltrekker Esposende seg mye turisme fra Porto og andre byer i Europa. En fest på et av utestedene er alltid en suksess. Et av Portugals største utested, Paca, ligger i nærheten av campen.
Info

CAMPEN

I Lapoint Villa har vi en stor stue med tv og biljardbord, fullt utstyrt kjøkken, koselige sitteområder inne og ute, internett, samt sykler som dere benytter gjennom uken (husk 50 euro til depositum for bruk av sykkel).

DOBBELTROM

Vi har et dobbeltrom med eget bad, og fantastisk havutsikt.

DORM

Å dele rom er en bra måte å bli kjent med andre på. Vi har tre firemannsrom med høy standard. Et av rommene har eget bad med dusj. De andre to rommene deler et bad. Det finnes også enda et fellestoalett uten dusj.

Pakker i Esposende

VELG STARTDATO OG BESTILL DIN REISE

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.