Kitecamp Kroatia

Hvite sandstrender, mandarintrær, vingårder og frodige fjell: Kitedestinasjonen Neretva ligner et vakkert postkort. Vinden blåser stabilt hele sommeren og vannet i lagunen er flatt. Dette er en juvel som overraskende nok ikke er oppdaget av mange kitere

Kroatia

Kroatia byr på et sjeldent og vakkert landskap, sol og varme, gastronomi i særklasse og et vidt spekter av aktiviteter. Landet, som også kalles ”Middelhavets juvel”, ligger i Sørøst-Europa som et møtepunkt mellom Middelhavet, Alpene og den Pannoniske sletten. Kroatia grenser til Slovenia i vest, og Bosnia og Herzegovina i sør. Kystklimaet karakteriseres av den vestlige ”mistralvinden”. Denne behagelige sommervinden blåser fra havet og inn mot land, og gir oss kitere fantastiske forhold nesten hver dag gjennom sesongen (som varer fra juni til september).

HVA KAN JEG FORVENTE?

På Lapoints kitecamp i Kroatia er du garantert førsteklasses kiting omringet av vakre og grønne fjell, vinsmaking og overnatting i den koselige lille landsbyen Komin. Spotten vår, Neretva, er kjent for å være den beste kitespotten i landet. Det flate og langgrunne vannet gir perfekte forhold, både for nybegynnere som vil lære, og for de som vil kite frem og tilbake eller øve på triks. På stranden finner du de fasilitetene du trenger: Pumpemaskin, et ”grøntområde” til å vaske kite og brett, oppbevaring av utstyr (mot avgift), dusj, toaletter og volleyballbane. Beach-baren i vannkanten gir deg muligheten til å ta en pause med litt mat og en drink, mens du ser ut på de andre som kiter. Her arrangeres også fester og konserter. Termisk vind nesten hver dag, vakre strender, flatt og langgrunt vann kombinert med utsøkt mat og vin gjør at kiterne som kommer hit vil komme tilbake for enda mer!

Pakker

Kiters pack

Jeg gleder meg vilt til neste tur! Anbefales på det sterkeste!!

Linn Elise Bjerkeli

Overnatting

Bo som en konge/dronning

Lemon & Kiwi Houses

Førsteklasses kiting, vingårder, tennis, volley og frodige fjell – i Kroatia finnes det noe for alle! Husene vi bor i, ”lemon house” og ”kiwi house”, ligger 10 minutter fra kitespotten og er oppkalt etter frukttrærne i hagen.

Sesong: 23. juni - 18. august
Passer: Level 1 og kiters pack (selvstendige kitere)
Alder: Fra 18 år

vis