Kitecamp i Neretva, Kroatia

Hvite sandstrender, mandarintrær, vingårder og frodige fjell: Kitedestinasjonen Neretva ligner et vakkert postkort. Vinden blåser stabilt hele sommeren og vannet i lagunen er flatt. Dette er en juvel som overraskende nok ikke er oppdaget av mange kitere

Kroatia

Kroatia byr på et sjeldent og vakkert landskap, sol og varme, gastronomi i særklasse og et vidt spekter av aktiviteter. Landet, som også kalles ”Middelhavets juvel”, ligger i Sørøst-Europa som et møtepunkt mellom Middelhavet, Alpene og den Pannoniske sletten. Kroatia grenser til Slovenia i vest, og Bosnia og Herzegovina i sør. Kystklimaet karakteriseres av den vestlige ”mistralvinden”. Denne behagelige sommervinden blåser fra havet og inn mot land, og gir oss kitere fantastiske forhold nesten hver dag gjennom sesongen fra juni til september.

HVA KAN JEG FORVENTE?

På vår kitecamp i Kroatia er du nesten garantert førsteklasses kiting. Vi bor omringet av vakre fjell og natur i den koselige landsbyen Komin. Spotten vår, Neretva, er kjent for å være den beste kitespotten i landet. Det flate og langgrunne vannet gir perfekte forhold, både for nybegynnere og for dem som øve på triks. På stranden finner du alle fasilitetene du trenger som pumpemaskin, et ”grøntområde” til å vaske kite og brett, oppbevaring av utstyr (mot avgift), dusj, toaletter og volleyballbane. Beach-baren i vannkanten gir deg muligheten til å ta en pause med mat, drikke og venner mens du nyter utsikten.


Pakker

Jeg gleder meg vilt til neste tur! Anbefales på det sterkeste!!

Linn

Overnatting

Bo som en konge/dronning

Kroatia

Førsteklasses kiting, vingårder, tennis, volleyball og frodige fjell – i Kroatia finnes det noe for alle! Husene vi bor i, ”Lemon house” og ”kiwi house” er oppkalt etter frukttrærne i hagen og ligger 10 minutter fra kitespotten.

Sesong: 19. juni - 28. august
Passer: Level 1, level 2 og kiters pack (selvstendige kitere)
Alder: Fra 18 år (yngre kan reise med voksne)

vis