Lær deg å kite i Kroatia - Nybegynnerkurs

Denne pakken passer deg som aldri har kitet, eller som bare har prøvd noen få ganger. Her får du alt du trenger for å komme i gang på en trygg og morsom måte. Stranden er stor, vannet er flatt og vi har IKO sertifiserte instruktører.

En vanlig dag I KROATIA

En vanlig dag begynner med en god frokost på campen med frukt, kaffe, te, yoghurt, egg, kjøtt, ost og ulike typer brød. Vinden blåser vanligvis ikke opp før en gang mellom klokken 12 og 15, så du har tid til å nyte morgenkaffen, maten og utsikten. Om du er tidlig oppe, kan du spille tennis eller trene på det lokale treningssenteret før frokost. Våre biler vil kjøre deg langs elven til kitespoten, 10-15minutter unna. Det er bare to deltakere per instruktør, så du vil ha maks utbytte av instruksjonstimene. Vi kjører tilbake til campen når solen går ned (i syvtiden). Middag serveres klokken ni. Middagen koster 18 euro og inkluderer en hovedrett med fisk, kjøtt eller vegetar, salat og en dessert eller frukt.

Kitekurset

Level 1 kurset passer for deg som er helt nybegynner eller kun har testet kite noen få ganger. På kurset går vi gjennom teori, sikkerhet og praksis, og vi sørger for at du utvikler deg på det nivået du er på. Vårt mål er at du skal ha det gøy med kitingen, føle deg trygg og bli hekta på sporten slik at du fortsetter å kite på egenhånd. I Kroatia vil du møte andre kitere som du kan reise på tur med senere. Forholdene er perfekte for å lære: Vannet er flatt, det er mye plass og vinden er stabil.

Inkludert

  • 7 netter overnatting i 4*** hus med AC og wifi
  • 7 frokoster
  • Tilgang til treningsenter hver morgen fra 7-8
  • Transfer til og fra kitespot
  • 12 timer kitekurs (hver leksjon varer ca to timer). To studenter per instruktør. (Om det er én elev per instruktør blir det justert ned til 6 effektive privattimer).
  • Nødvendig utstyr (kite, brett, hjelm, trapes) NB: Ta med våtsko og våtdrakt (shorty).
  • Kiteutstyr er kun inkludert i instruksjonstimene. Utenom dette er det mulig å leie utstyr.
  • Ukeskort som gir tilgang på alle spotens fasiliteter: Båt rescue, skifterom, toaletter, dusj og air compressor.
 •  
 •  
 •  

Tillegg

 • Transport til og fra flyplass

  Alternative aktiviteter og dagsturer

  Lunsj og middag

  Transport til restauranter i andre byer.

 • Eventuell leie av kiteutstyr etter at undervisningen er ferdig
 • Tennis

OVERNATTING

Kroatia

Førsteklasses kiting, vingårder, tennis, volleyball og frodige fjell – i Kroatia finnes det noe for alle! Husene vi bor i, ”Lemon house” og ”kiwi house” er oppkalt etter frukttrærne i hagen og ligger 10 minutter fra kitespotten.

Sesong: 19. juni - 28. august
Passer: Level 1, level 2 og kiters pack (selvstendige kitere)
Alder: Fra 18 år (yngre kan reise med voksne)

vis

Info

Ankomst

Ankomst- og avreisedag er på onsdager. Split er nærmeste flyplass, 1 time og 40 minutter fra campen. Vi anbefaler at du flyr hit, så det blir flere å dele transfer med, og en billigere pris per person. Det er direktefly fra de fleste storbyene i Skandinavia, og flytiden er 2:45 timer.

 

SAS: Direkte fra Oslo, Bergen, Stockholm, Gøteborg og København.

Apollo: Direkte fra Oslo, Stavanger, Tromsø, Harstad/Narvik Evenes, Bergen

Ving: Direkte fra Stockholm

Norwegian: Direkte fra Oslo og London

 

Flyplassen i Dubrovnik ligger 2,5 timer unna. Det er også mulig å arrangere transfer til campen herfra, men den vil være en del dyrere, siden det mest sannsynlig ikke vil være andre å dele med, og siden det er en del lengre.

 

Kontakt oss på marit@lapoint.no om du har spørsmål om flyreisen, om du reiser med barn og familie eller om du ønsker å ankomme en annen dag, så skal vi se hva vi får til.

 

FLY

Det er mange ulike flymuligheter for å komme hit. Vi anbefaler www.momondo.no for å finne din reise. 

Transfer

Lapoint organiserer transfer til og fra flyplassen i Split på onsdager. Send oss en epost med flynummeret ditt, og ankomsttid dersom du ønsker å bli hentet. Prisen er avhengig av hvor mange dere er som deler transfer (fra 20 euro og oppover hver vei).

Måltider

Frokost er inkludert i prisen, og du vil finne et utvalg med ferskpresset juice, kaffe og te, yoghurt, forskjellige brødtyper, egg, grønnsaker, frukt og pålegg. Vi har kjøkken og kjøleskap på campen der du kan ha lunsjingredienser og snacks, eller du kan bestille lunsj på strandbaren. Vi spiser middag sammen på campen fem kvelder i løpet av uken. Menyen vil bestå av en hovedrett med fisk, kjøtt eller et vegetarisk alternativ, med salat/grønnsaker og annet tilbehør og dessert eller frukt. To kvelder i løpet av uken vil det være mulig å være med på restaurant i nærliggende byer.

Husk

Sengetøy, håndklær (ikke til stranden) og bruk av campens fasiliteter er inkludert. Ta med eget strandhåndkle.

 

Hva skal jeg ta med?

Strandhåndkle, sunblock, solhatt/caps og en varm genser for kveldene. Ta med shorty! En del kiter i bare bikini og badeshorts, men det er kaldt i vannet siden det renner ut fra elven Neretva. Våtdrakt er ikke inkludert i nybegynnerpakken, så dere må ta med egen! Ta med yogamatte om du ønsker å være med på yogatimene!

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.