Overnatting Kroatia

Kroatia byr på en god kombinasjon av avslapning og action; med fantastisk kiting og spennende aktiviteter i et område med vakker natur og idylliske strender.

OVERNATTING

Neretva er ansett av mange som en av de beste stedene å lære å kite i Kroatia. Hovedcampen vår består av to hus med utsikt over elven i den koselige landsbyen Komin – bare 10 minutter fra kitespotten. Vi tilbyr også en leilighet og uspesifiserte overnattingsmuligheter med samme standard som campen og gåavstand til både campen og landsbyen. Uspesifisert overnatting er et bra valg for deg som ønsker å skreddersy ankomst- og avreisedag til ditt eget program, uavhengig av vår ankomstdag på onsdager. Du bor omgitt av vakre fiken- og epletrær, med kort avstand til lokale kafeer, supermarked og aktivitetsmuligheter som tennisbane, løpestier og fotballbane.OVERNATTING

LEMON HOUSE – DOBBELTORM

I Lemon house er det to dobbeltrom med dobbeltsenger. Rommene deler et fullt utstyrt kjøkken, stue og en liten uteplass med stoler. Det er wifi og AC.

KIWI HOUSE – DORM OG DOBBELTROM

I Kiwi house er det to dobbeltrom og ett tremannsrom. Alle sengene er enkeltsenger, men dobbeltseng kan leveres ved forespørsel. Det er tre delte bad i huset (ett i hver etasje), et fullt utstyrt kjøkken,stue og en uteplass med bordtennis. Wifi og AC.

LEILIGHET ”FEELING”

Det perfekte alternativet for par og venner som reiser sammen og ønsker mer privatliv. Leiligheten er nylig renovert, og har et soverom med dobbeltseng og en sovesofa i stuen med plass til to personer. Det er ett bad og et fullt utstyrt kjøkken. Wifi og AC. Ta kontakt per mail om du ønsker å booke leiligheten.

USPESIFISERT

Uspesifisert overnatting er et bra valg hvis du ønsker å skreddersy ankomst- og avreisedag. All uspesifisert overnatting har lik standard som våre vanlige overnattingsfasiliteter – med aircondition og trådløst internett og gåavstand til campen og landsbyen.

Husene ligger i kort gåavstand fra hverandre, og vår vanlige samlingsplass for frokost og middag er hjemme hos Ivona, som ligger midt i mellom disse.

SERVICE

Rengjøring 2 dager i uken

Wifi og AC

Frokost (inkludert) og middager (ikke inkludert)

Organiserte aktiviteter (ikke inkludert)

Transfer til og fra kitestrand

 

FASILITETER

Lite treningssenter, gratis fra 7-8 hver morgen

Massør i nabolaget

Tilgang til kjøkken

Bordtennis

Stue

Nærliggende tennisbane (kostnad for bruk og leie av racket)

Leie av SUP (vi anbefaler fin padletur til kitespotten)

FAKTA

Avstand til kiting: 11 km

Avstand til supermarked: 50-100 m

Nærmeste kafé: 50-100 m

Pakker

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.