Kiters Pack

- Pakken for deg som kan kite og har eget utstyr.
- Få tips og bli motivert av vårt staff på plass.
- Mulighet til å kjøpe coaching fra våre profesjonelle instruktører. En time profesjonell coaching er inkludert i Sardiniapakken.
- VINTER: På Haukeliseter er dere åtte deltakere i basicgruppen. Sammen med en coach vil dere bli motivert og instruert til å prøve nye ting. Det blir også fotosessions i løpet av helgen.Hvem er kurset for?

      • Kiters Pack er for selvstendige kitere som ønsker å reise til en fantastisk kitedestinasjon, møte nye mennesker, få kitet og utviklet seg masse og være med på andre aktiviteter som tilbys på de forskjellige plassene. Det er i utgangspunktet ingen instruksjon inkludert i Kiters Pack, med unntak av Sardinia og Haukeliseter. I Sardinia får dere en time coaching inkludert i pakken. På Haukeliseter har dere en coach per ti deltakere, som motiverer dere, tar bilder og gir tips om alt dere ønsker å lære. Dette kan være toe-side, hopping, rotasjoner og bygg av kicker.

hva kommer jeg til å lære?

  • Det er ingen instruksjon i Kiters Pack, men det er bare å notere ned triksene du vil lære deg, for en uke med forholdene på kitespotene vi har plukket ut gir garantert progresjon. På campene møter du andre kitere som inspirerer og pusher til å øve på nye ting. Vår camp manager vil prøve så godt han eller hun kan om du har teoretiske spørsmål om triks eller kjørestil. Når du er utslitt fra all kitingen kan du være med på andre opplevelser, som pastakurs eller hopping fra høye klipper i Sardinia, vinturer i Kroatia, mountain biking i Esposende og mye mer!

Inkludert

FAQ

Hva er forskjellen på level 2 og Kiters Pack?

Kiters Pack krever at du er en selvstendig kiter, som ikke trenger ekstra hjelp for å komme i gang på vann eller snø. Om du deltar på level 2-kurset vil du få din egne coach, som vil følge med på deg gjennom uken og hjelpe deg med å utvikle deg ut ifra det nivået du er på. På vinteren er level 2-pakken annerledes enn på sommeren. Dette er for de som har tatt kitekurs før, men fortsatt føler behov for ekstra hjelp for å komme i gang. Her er dere instruert i små grupper på opp til 6 personer per instruktør. 

 –

Jeg kan kite på snø, men har aldri testet på vann. Burde jeg velge level 2 eller Kiters Pack?

Kiting på vann er mer krevende enn å kite på snø. Vi anbefaler alle snøkitere som ikke har kitet på vann før og velge level 2-pakken for å få ekstra hjelp til å komme i gang, og få mest mulig ut av uken.

Jeg har ikke eget utstyr, kan jeg fortsatt være med?

Ja, bli gjerne med. Kiteutstyr kan leies i løpet av oppholdet ditt på camp med Lapoint. Dette forutsetter at du har god kontroll, og at du er en selvstendig kiter. Du har selv ansvar for utstyret du leier og for eventuell erstatning dersom noe skje

– 

Hva er forskjellen på Kiters Pack på vinteren og sommeren?

På vinteren har dere en coach per ti deltakere, som motiverer dere, tar bilder og gir tips om alt dere ønsker å lære. Dette kan være toe-side, hopping, rotasjoner og bygg av kicker. På sommercampen er dere selvstendige, og det er ikke noe instruksjon inkludert i pakken.

Destinasjoner

Portugal

Sardinia

Kroatia

Vis

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.