Kitecamp Haukeliseter

Haukeliseter er en av Norges beste snøkitedestinasjoner. Rett utenfor fjellstua ligger Ståvann med god vind, mye snø og store flater til kurs og kiting. Haukeliseter ligger fem timer fra Oslo (285 km) og drøyt tre timer fra Bergen og Stavanger. Haukeliekspressen kjører fra både Oslo, Bergen og Stavanger

Om kursene

I løpet av kurset går vi gjennom alt som skal til for at du skal bli en sikker kiter. Du lærer om utstyr, sikkerhet og vindforhold – først teoretisk, så praktisk. Våre kurs er designet for alle nivåer, og både nybegynnere, litt øvede- og øvede kitetere opplever progresjon etter en helg med Lapoint på fjellet. Vi bruker det nyeste utstyret på markedet fra Cabrinha. Kursansvarlig Marit Nore har holdt kurs på Haukeliseter seks vintre og har gode kunnskaper om vær- og vindforhold der oppe. Kiting er både morsomt og sosialt – bli med!

Heftig natur

Området utenfor Haukeliseter fjellstue kan minne om en naturlig terrengpark. Med kiten har du uendelige muligheter for lek og moro. Nybegynnere lærer raskt å kite frem og tilbake på de snødekte innsjøene. De øvede kiterne øver på triks på flaten, bygger hopp og drar gjerne på en topptur. På Haukeli finnes det mange fjell, og med kiten kan flere av dem oppleves på bare en dag.
Pakker

Lær deg å kite med Lapoint! Tilbring en helg eller uke med snøkiting, undervisning og coaching, villmarksspa og utsøkt mat. Velg den pakken som passer deg og ditt nivå og behov best.

Progression camp

Nybegynnerkurs

Vis

Girlcamp

Hyggelige og imøtekommende og ikke minst blide instruktører. Topp opplegg begge dagene!

Janne Margrethe Gillesen