Kitecamp Haukeliseter, Norge

Haukeliseter er en av Norges beste snøkitedestinasjoner. Rett utenfor fjellstua ligger Ståvann med god vind, mye snø og store flater til kurs og kiting. Haukeliseter ligger fem timer fra Oslo og fire timer fra Bergen, Kristiansand og Stavanger.

Om kursene

Våre kurs er designet for alle nivåer, og både nybegynnere, litt øvede- og øvede kitetere opplever progresjon etter en helg med Lapoint på fjellet. I løpet av kurset går vi gjennom alt som skal til for at du skal bli en sikker kiter, og vi vil veilede deg på ditt nivå – først teoretisk, så praktisk. Vi bruker det nyeste utstyret på markedet fra Cabrinha. Opplev gleden med kiting, og møt nye venner du kan kite med senere!

Heftig natur

Området utenfor Haukeliseter fjellstue kan minne om en naturlig terrengpark. Med kiten har du uendelige muligheter for lek og moro. Nybegynnere lærer raskt å kite frem og tilbake på de snødekte innsjøene. De øvede kiterne øver på triks på flaten, bygger hopp og drar gjerne på en topptur. På Haukeli finnes det mange fjell, og med kiten kan flere av dem oppleves på bare en dag.
Pakker

Lær deg å kite med Lapoint! Tilbring en helg eller uke med snøkiting, undervisning og coaching, villmarksspa og utsøkt mat. Velg den pakken som passer deg og ditt nivå og behov best.

Hyggelige og imøtekommende og ikke minst blide instruktører. Topp opplegg begge dagene!

Janne

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.