Kite CampHaukeliseter, Norge

Lapoint Kite camp Haukeliseter, Norge

Kitekursene til Lapoint arrangeres på Haukeliseter fjellstue. Den koselige turisthytta eies av DNT (turistforeningen) og er omringet av vakre fjell. Tilbring en helg eller uke med snøkiting, kitekurs, coaching, villmarksspa og utsøkt mat. Området utenfor Haukeliseter byr på fantastiske forhold til snøkiting, med enorme områder til å lære og øve freestyle på den frosne og snøkledde innsjøen Ståvatn. På Haukeliseter kan du også leie truger, bli med på hundekjøring, skredkurs og en rekke andre aktiviteter for barn og voksne.

Våre rom

Budsjett og standard for alle behov

Fasiliteter

Føl deg som hjemme

Hvordan komme seg hit

Ankomst til fjellheimen

Kitekurset varer fra fredag til søndag. Vi starter med teori fredag kveld klokken 21:00, og er som regel ferdige klokken 16:00 søndag ettermiddag. Vi anbefaler å reise med bil til Haukeliseter siden vi ofte kjører til andre plasser for å finne optimale kiteforhold. Haukeliseter ligger langs E134 med enkel adkomst. Det er ladestasjoner for elbiler. Gi beskjed om du har ekstra plass i bilen eller om du ønsker samkjøring så vi ikke kjører flere biler enn nødvendig.

Fra Oslo (285 km - rundt 4 kjøretimer): Følg E18 mot Drammen/Kristiansand. Ta av på E134 i Drammen mot Kongsberg og Haugesund. Etter at du har passert Haukeligrend fortsetter du i ca 30 minutter før du ser Haukeliseter fjellstue på venstre side av veien.

Fra Stavanger og Bergen: Beregn 3-4 kjøretimer (det er fergeturer på reisen, så sjekk fergetidene). Følg skilt til Røldal og fortsett 30 minutter videre til Haukeliseter.

Bussen: Haukeliekspressen kjører mellom Oslo, Haugesund, Stavanger og Bergen (via Odda). Vårt busstopp heter “Haukeliseter fjellstue”, og du slippes av rett foran inngangen til resepsjonen. Husk at du ikke skal gå av bussen i Haukeligrend, som ligger 30 minutter unna. Se ruter og kjøp billett på www.haukeliekspressen.no 

Adresse

Haukelivegen 2917

3895 Edland

Norway

Gi oss beskjed hvis du er interessert i samkjøring til / fra Haukeliseter.

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø