Kite CampSardinia, Italia

Fantastisk kiting og en unik kultur

Med krystallklart varmt vann og langstrakte strender er alt lagt til rette for en drømmeferie på Lapoint Kitecamp Sardinia, Italia. Flatt vann og stabil vind gjør kitespoten Porto Botte til kiternes nirvana. Føl deg som hjemme med vår italienske familie, spis nydelig hjemmelaget mat og ta kitingen til neste nivå mens du møter nye venner fra hele verden.

Surf nivå

Nybegynner til Avansert

Vibe

Avslappet

Sesong

Juli - September

Bærekraft

CO2-kompensert

Overnatting

Vårt italienske hjem

Lapoint kitecamp Sardinia, Italia er et idyllisk gårdsbruk 3 km fra kitespoten Porto Botte. Vi er stolte av å tilby en unik opplevelse og hjemmeprodusert italiensk mat fra gården.

Tilleggsaktiviteter og ting å gjøre

Maximize your trip

FAQ

Spørsmål og svar

COVID19

Informasjon om COVID19

Lapoint har lang erfaring med håndtering av ulike typer av hendelser i verden, og det er viktig at våre kunder føler seg trygge når de reiser med oss. 

De fleste av campene våre er åpne. Vi følger nøye med på utviklingen ved hver destinasjon og vi er i kontakt med lokale helsemyndigheter i hvert land vi opererer. Vi følger deres retningslinjer dersom det er et utbrudd av COVID-19 (Coronavirus) i området vi opererer.

For oppdatert reiseinformasjon om COVID19 råder vi deg til å holde deg oppdatert og lese den siste informasjonen på lenkene nedenfor: 

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID19 her

Hva kan jeg forvente?

Slik er hverdagen vår i kiteparadis

Sardinia er kjent for å være en av Europas beste kitedestinasjoner med stabil vind, flatt vann, varmt klima og mye plass. Vi ønsker å legge vi til rette for den perfekte kiteferien ved å kombinere dette med en avslappet stemning på campen og smakfull italiensk mat. Gjestene ankommer til surf campet i Sardinia, Italia på samme dag og deler en uke med glede, utfordringer og opplevelser. Ikke bli overrasket om du møter venner for livet!

På Sardinia våkner du til en deilig frokost, med husets ost, italiensk skinke, tomater fra hagen, syltetøy og mer. Vinden kommer vanligvis i 11-tiden og gir perfekte kiteforhold frem til solnedgang. Vår kiteskole “Kite Sardegna” er den eneste med lisens til å holde kurs på Porto Botte, og du kan føle deg trygg i et stort område som kun er regulert til kiting. Om du allerede kan kite vil du bli inspirert og motivert av andre. En uke med bra vind på Sardinia vil gi unike kiteopplevelser og en solid progresjon. Du kan øve på triks eller kite frem og tilbake og nyte flatt vann og mye plass.

Selv om Sardinia er en av Europas mest vindsikre kitedestinasjoner i sommermånedene, opplever vi også noen vindstille dager. Når kroppen er sår og du trenger en pause fra kitingen anbefaler vi en dagstur til Porto Pino. Denne sandstranden er fire kilometer lang og omringet av aleppofuru, eik og sanddyner.

Det krystallklare vannet er perfekt for svømmeturer og SUP-paddling. Erfarne klatrere kan friklatre (deler av) den 11-meter høye klippen vi vanligvis hopper fra.

Etter en lang dag med kiting, sol og inntrykk kommer vi hjem til et nydelig italiensk måltid på campen som serveres med lokal vin. To kvelder drar vi ut for å spise, og du kan smake det vi mener er verdens beste pizza og lokalt brygget øl. Vår kitecamp på Sardinia er stedet for lidenskapelige kitere som ønsker en uke med perfekte kiteforhold, mye plass og lite “crowds”.

Andre kite camper

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø