Kitecamp Porto Botte, Sardinia

Porto Botte er en av de beste, og mest vindsikre spottene på Sardinia og Italia. Vannet er flatt, det er masse plass og det er langgrunt 300 meter ut. På Sardinia får du sol, stabil vind, lange strender, krystallklart turkist hav og god, italiensk mat.

Sardinia

Sardinia (”Isola del Vento” – vindens øy) er en italiensk øy i Middelhavet mellom Italia, Spania, Tunisia og sør for Korsika. Her ligger de mest fantastiske kitespottene på rad og rekke og byr på både flatvannslaguner og bølger. Flamingoer vader i rosa prakt i lagunene bak kitespotten.. Sardinia er også et paradis for klatring. Øya er spekket med klipper og stein, og har en rekke etablerte klatrefelt, flesteparten med boltede ruter. På en av Lapointcampens utflukter til Porto Pino er det mulig å soloere opp den ca. 11 meter høye klippen man hopper fra.

Hva kan jeg forvente meg?

På Sardinia får du kvalitetskiting, vakker og variert natur, god mat og fargerike solnedganger. Vi samarbeider med kiteskolen til Marco, som er den eneste som har lisens til å holde kurs i Porto Botte, og derfor får dere mye plass å boltre dere på. Marco har over ti års erfaring med kurs i Porto Botte, og vil sørge for at du får et optimalt opphold på Sardinia. De som allerede kan kite kan øve på triks, bli inspirert av andre og kose seg i det flate vannet. I tillegg kan vi garantere nydelig italiensk mat med lokale råvarer som er dyrket på gården vi bor på!


Kitepakker på Sardinia

Kiters pack

høres bra ut

Kite coaching

Vis meg!

Bed & Breakfast

Jeg er klar
Perfekt sted for å kite! Jeg kommer til å anbefale det videre!!! :)

Christopher

Overnatting

Bo flott og spis økologisk på Sardinia

Villa Marco’s

Lapoint er stolt av å tilby kitecamp med økologisk, hjemmeprodusert mat! Vi bor i et hus på gården til Marco, ti minutter unna kitespotten Porto Botte. Det er et hjemmekoselig stort hus, med hage og havutsikt.

Sesong: mai - oktober
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år

vis