Lær deg kitesurfe på Sardinia - Nybegynnerkurs

Dersom du aldri har kitet før, eller kun har testet et par ganger, er dette den perfekte pakken for deg. På Sardinia er forholdene perfekte for å lære seg kiting

En vanlig dag PÅ SARDINIA

På Sardinia våkner du opp til en deilig frokost, med husets ost, italiensk skinke, tomater fra hagen, kake, brød (ofte hjemmelaget), syltetøy og mer. Vinden kommer ofte ikke før i 11-tiden så vi har god tid. Vi kjører sammen til kitespoten, ti minutter unna. Der møter dere deres instruktør og går i gang med kitekurset. Det er kun to elever per instruktør, så du er garantert maksimal oppfølging og mye raskere læring enn ved et gruppekurs. Vi drar tilbake til campen igjen når solen går ned (rundt 19:00). En nydelig middag og vin serveres klokken 21 (20 EUR). To kvelder drar vi ut for å spise. Ofte starter en liten fest i andre etasje, andre ganger er folk så slitne at de kun ser gjennom dagens bilder før de slukner.

Hvem passer det for?

Denne pakken passer for deg som er helt fersk. Sammen med andre deltakere får du tett oppfølging av høyt kvalifiserte instruktører (to elever per instruktør). De ser til at du utvikler ferdighetene dine ut ifra det nivået du er på. Det viktigste for oss er at du har det gøy i vannet, blir gira på å kita videre og blir kjent med masse bra folk. I Porto Botte er det perfekte læreforhold: God plass, flatt, knehøyt vann og stabil vind. Det som skiller Porto Botte fra mange andre kitespoter, er at kursområdet kun er regulert til kurs, og kun til vår kiteskole. Så du slipper å tenke på andre kitere eller badegjester når du kaver i vannet.
Inkludert

1 uke

 • 7 overnattinger

  7 frokoster

 • Pastalagingskurs med Patricia

  12 timer med kurs, to elever per instruktør. (Om det er én elev per instruktør blir det justert ned til 6 effektive privattimer).

  Nødvendig utstyr (kite, brett, vest, hjelm, trapes) NB: Ta gjerne med våtdrakt eller våtsko om du har. Leie er inkludert, men vi har ikke ubegrenset med størrelser.

  Rescue med båt om det trengs.

2 uker

 • 14 overnattinger

  14 frokoster

 • Pastalagingskurs med Patricia

  24 timer med kurs, to elever per instruktør. (Om det er én elev per instruktør blir det justert ned til 12 effektive privattimer).

  Nødvendig utstyr (kite, brett, vest, hjelm, trapes) NB: Ta gjerne med våtdrakt eller våtsko om du har. Leie er inkludert, men vi har ikke ubegrenset med størrelser.

  Rescue med båt om det trengs.

 

TILLEGG

Leie av utstyr etter endt kitekurs

Ta med egen våtdrakt og våtsko!

Lunsj

Middager (20 euro per middag på campen, to middager spises ute på restaurant)

Taxi til og fra flyplassen

Transportpakke (kan legges til i pakken, se info om transport)

Leie av SUP , SUP yoga, yoga og pilates

Leie av sykler

Andre dagsutflukter

Overnatting

Villa Marco’s

Lapoint er stolt av å tilby kitecamp med økologisk, hjemmeprodusert mat! Vi bor i et hus på gården til Marco, ti minutter unna kitespotten Porto Botte. Det er et hjemmekoselig stort hus, med hage og havutsikt.

Sesong: mai - oktober
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

Ankomst og flyreise

Ankomst- og avreisedag er onsdag. Den nærmeste flyplassen er Cagliari, rundt en times kjøretur fra campen. Vi anbefaler å fly med SAS/Norwegian til Roma eller Milano, og videre til Cagliari med Alitalia. KLM er også et bra alternativ, avhengig av hvilken by du reiser fra. Dersom du ikke reiser med kiteutstyr er Lufthansa et rimelig alternativ (vær oppmerksom på at noen av flyene fra Lufthansa ikke aksepterer kitebagasje).

 

 

Det billigste og raskeste flyalternativet fra Skandinavia er å fly til Alghero og leie en bil for uken (leiebil er ofte billig). TUI flyr direkte til Alghero, som ligger en drøy 3-timers kjøretur fra campen.

 

 

En annen billig og rask flyreise fra Skandinavia er å fly direkte til Olbia med SAS, apollo, ving eller Norwegian, og leie en bil for uken. Det tar 4-5 timer å kjøre fra Olbia til campen.

 • Transport

 • Husk å legge til “transportpakka” i bookingen dersom du ikke kommer med egen leiebil. Transportpakken inkluderer transport til og fra kitespoten, supermarked, restaurant og en dagstur til vakre Porto Pino. Pris: 130 euro.

   

  Taxi fra flyplassen i Cagliari til campen er ikke inkludert i transportpakka, men Lapoint kan hjelpe til med å bestille dette. Send mail om ankomsttid. Prisen varierer avhengig av antall personer, fra 35 euro per person (ved fire pers i transfer) til 80 euro (om du reiser alene).

   

  TOG: Dersom du reiser alene anbefaler vi at du tar toget fra flyplassen til CARBONIA, som ligger 20 minutter fra campen. Sjekk tider på http://www.trenitalia.com/. Velg Cagliari-Elmas som avreisested, og Carbonia Serbariu som ankomststed. Transfer fra togstasjonen i Carbonia-Serbariu koster 10 euro. Vennligst noter at det siste toget går kl.20.45.

   

  Det er ikke mulig å bastille transfer fra Alghero eller Olbia flyplasser til campen.

 • Måltider

 • Frokost er inkludert i prisen. Vi har et lite kjøleskap der dere kan oppbevare egne matvarer, for eksempel til lunsj. Vi spiser middag på campen fem dager i uken (pris er 20 euro per middag inkludert vin). Mama Patricia lager nydelig Italiensk mat, ofte med matvarer som er produsert på gården. To dager drar vi ut og spiser på de beste restaurantene i området.

Husk

Sengetøy, håndkle (ikke til stranden) og bruk av alle fasilitetene på campen er inkludert. Håndkle til strandbruk er ikke inkludert. Det er dyr på gården, og noen av dem lager mye lyd (merk: HANE). Ta med hørepropper og gjerne myggspray. Det finnes internett på campen. Hva skal jeg ta med? Håndkle til strandbruk, sunblock, solhatt, hørepropper, myggroll-on og en varm genser/jakke til kveldene. Ta med lang våtdrakt om du reiser i april, mai eller september. En shorty holder om du reiser i sommermånedene. Klatresko om du er dyktig i friklatring.

Adress

Agriturismo Golfo Palmas Strada Statale 195, km 91 09010 Sant’Antioco Carbonia-Iglesias Italia

Dersom vinden tillater det, vil en vanlig uke se slik ut:

 

FØR ANKOMST TIL CAMPEN

Hver deltaker sender konkrete mål for uken og informasjon om eget nivå til coachen. Med utgangspunkt i disse, vil vi lage en treningsplan for hver enkelte kiters behov.

 

DAG ÉN

Vi setter opp ditt individuelle veiledningskurs, og planlegger hvordan vi skal nå målene du har satt deg i løpet av uken. Vi drar til stranden og starter uken med en 2-timers praktisk leksjon i vannet (to kitere per instruktør).

 

DAG TO

Du får personlig tilbakemelding fra første dagen før vi drar til stranden. Dagens leksjon er fordelt på to økter: Først én times praktisk leksjon i vannet (to kitere), og senere én times leksjon med video (4 kitere).

 

DAG TRE

Etter frokost har dere videoanalyse og kiteteori (i gruppe). Vår coach vil gi personlige tilbakemeldinger og en kort gjennomgang før vi drar til stranden. I dag har vi 2 timer praktisk leksjon i vannet.

 

DAG FIRE

Du får personlig tilbakemelding på gårsdagens kiting før vi drar til stranden. I dag har vi en time videocoaching (4 kitere) og en time med praktisk leksjon (2 kitere).

 

DAG FEM

Du får en individuell oppsummering og tilbakemelding fra uka, og tips på hvordan du kan fortsette progresjonen og lidenskapen du har nådd gjennom kurset på egenhånd.

 

OBS!! Denne ukeplanen kan endres uten forvarsel på grunn av vind og forhold, og praktiske leksjoner kan gjøres om til teori dersom forholdene krever det.

 

Eksempler på triks du kan lære deg:

Hopp, rotasjoner og grabber: Hvis du kiter upwind, toeside, og er komfortabel med å kjøre frem og tilbake på vannet, er dette neste steget for deg. Og det er mye enklere enn du tror!

 

Unhooked kiting: Raileys, s-bends, backrolls, landinger blind/wrapped, surface pass og handle pass.

 

Old School: Høye hoppe, dark slide, board off.. og mye mer!

Velg startdato og bestill din reise