Privattimer level 2 - Sardinia

Har du tatt kitekurs tidligere? Dette er pakken for deg om du ønsker litt mer trygghet, eller drømmer om å komme opp til neste nivå. På Sardinia får du en egen coach som følger ditt nivå og tar deg steget videre.

En vanlig dag PÅ SARDINIA

På Sardinia våkner du opp til en deilig frokost, med husets ost, italiensk skinke, tomater fra hagen, kake, brød (ofte hjemmelaget), syltetøy og mer. Vinden kommer ofte ikke før i 11-tiden så vi har god tid. Vi kjører sammen til kitespoten, ti minutter unna. Der møter dere deres instruktør og går i gang med kitekurset. Det er kun én elev per instruktør, så du er garantert maksimal oppfølging og mye raskere læring enn ved et gruppekurs. Vi drar tilbake til campen igjen når solen går ned (rundt 19:00). En nydelig middag og vin serveres klokken 21 (pris: 20 EUR). To kvelder drar vi ut for å spise. Ofte starter en liten fest i andre etasje, andre ganger er folk så slitne at de kun ser gjennom dagens bilder før de slukner.

Hvem passer det for?

Denne pakken er designet for deg som tidligere har deltatt på nybegynnerkurs på snø eller vann. Du ønsker ekstra hjelp på vannet, enten for å bli en selvstendig og trygg kiter, eller for å starte med hopp og rotasjoner. Vår instruktør vil tilpasse kurset etter dine ønsker og ditt nivå. Sammen setter dere opp en plan for uken. I Porto Botte er det perfekte læreforhold: God plass, flatt, knehøyt vann og stabil vind. Vi ønsker at du skal lære mest mulig for å bli en selvstendig kiter – både teoretisk og praktisk. Samtidig vil vi at du skal ha det gøy i vannet, føle deg trygg, få lyst til å kite videre, og bli kjent med mye bra folk du kan dra på kiteferie med senere.

Inkludert

1 uke

 • 7 overnattinger

  7 frokoster

  6 timer med kurs.

  Hjelm med radio, slik at instruktøren kan følge med på det du gjør og gi deg detaljerte tips underveis

  Rescue med båt om det trengs.

2 uker

 • 14 overnattinger

  14 frokoster

  12 timer med kurs.

  Hjelm med radio, slik at instruktøren kan følge med på det du gjør og gi deg detaljerte tips underveis

  Rescue med båt om det trengs.

 

TILLEGG

Leie av utstyr om du ikke har eget (kan legges til i pakken når du booker).

Vi anbefaler å ta med egne kiter. Du bør ha en liten kite til sterk vind (7-9m) og en kite til light vind (11-13 m). Hvis du ikke har en liten og en stor kite, må du legge til leie når du bestiller pakken, for å få mest mulig ut av kurset.

Lunsj

Middager (20 euro per middag på campen, to middager spises ute på restaurant)

Taxi til og fra flyplassen

Transportpakke (kan legges til i pakken, se info om transport)

Leie av SUP (en dag inkludert), SUP yoga, yoga og pilates

Leie av sykler

Andre dagsutflukter

Overnatting

Villa Marco’s

Lapoint er stolt av å tilby kitecamp med økologisk, hjemmeprodusert mat! Vi bor i et hus på gården til Marco, ti minutter unna kitespotten Porto Botte. Det er et hjemmekoselig stort hus, med hage og havutsikt.

Sesong: mai - oktober
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

Ankomst og flyreise

Ankomst- og avreisedag er onsdag. Den nærmeste flyplassen er Cagliari, rundt en times kjøretur fra campen. Vi anbefaler å fly med SAS/Norwegian til Roma eller Milano, og videre til Cagliari med Alitalia. KLM er også et bra alternativ, avhengig av hvilken by du reiser fra. Dersom du ikke reiser med kiteutstyr er Lufthansa et rimelig alternativ (vær oppmerksom på at noen av flyene fra Lufthansa ikke aksepterer kitebagasje).

 

 

Det billigste og raskeste flyalternativet fra Skandinavia er å fly til Alghero og leie en bil for uken (leiebil er ofte billig). TUI flyr direkte til Alghero, som ligger en drøy 3-timers kjøretur fra campen.

 

 

En annen billig og rask flyreise fra Skandinavia er å fly direkte til Olbia med SAS, apollo, ving eller Norwegian, og leie en bil for uken. Det tar 4-5 timer å kjøre fra Olbia til campen.

Det er mange ulike flymuligheter for å komme hit. Vi anbefaler www.momondo.no for å finne din reise.

 • Transport

 • Husk å legge til “transportpakka” i bookingen dersom du ikke kommer med egen leiebil. Transportpakken inkluderer transport til og fra kitespoten, supermarked, restaurant og en dagstur til vakre Porto Pino. Pris: 130 euro.

   

  Taxi fra flyplassen i Cagliari til campen er ikke inkludert i transportpakka, men Lapoint kan hjelpe til med å bestille dette. Send mail om ankomsttid. Prisen varierer avhengig av antall personer, fra 35 euro per person (ved fire pers i transfer) til 80 euro (om du reiser alene).

   

  TOG: Dersom du reiser alene anbefaler vi at du tar toget fra flyplassen til CARBONIA, som ligger 20 minutter fra campen. Sjekk tider på http://www.trenitalia.com/. Velg Cagliari-Elmas som avreisested, og Carbonia Serbariu som ankomststed. Transfer fra togstasjonen i Carbonia-Serbariu koster 10 euro. Vennligst noter at det siste toget går kl.20.45.

   

  Det er ikke mulig å bastille transfer fra Alghero eller Olbia flyplasser til campen.

 • Måltider

 • Frokost er inkludert i prisen. Vi har et lite kjøleskap der dere kan oppbevare egne matvarer, for eksempel til lunsj. Vi spiser middag på campen fem dager i uken (pris er 20 euro per middag inkludert vin). Mama Patricia lager nydelig Italiensk mat, ofte med matvarer som er produsert på gården. To dager drar vi ut og spiser på de beste restaurantene i området.

Husk

Sengetøy, håndkle (ikke til stranden) og bruk av alle fasilitetene på campen er inkludert. Håndkle til strandbruk er ikke inkludert. Det er dyr på gården, og noen av dem lager mye lyd (merk: HANE). Ta med hørepropper og gjerne myggspray. Det finnes internett på campen. Hva skal jeg ta med? Håndkle til strandbruk, sunblock, solhatt, hørepropper, myggroll-on og en varm genser/jakke til kveldene. Ta med lang våtdrakt om du reiser i april, mai eller september. En shorty holder om du reiser i sommermånedene. Klatresko om du er dyktig i friklatring.

Adress

Agriturismo Golfo Palmas Strada Statale 195, km 91 09010 Sant’Antioco Carbonia-Iglesias Italia

INKLUDERT TEORI

Vi tilpasser kurset til ditt nivå og dine behov. Dette er noen av punktene vi vil gå gjennom:

 

    • Vannstart. Lær hvordan du skal komme opp på brettet
    • Kiting opp mot vinden. Hvordan kite frem og tilbake uten å måtte gå for å komme tilbake der du startet.
    • Sikkerhet med kiten
    • Vet du hvordan du skal redde deg selv? Starter og lander du kiten med god nok teknikk?
    • Prioriteringsregler
    • Hvordan oppføre seg i vannet, hvordan forholde seg til andre kitere, og hvordan passere andre kitere i vannet
      • Individuelle tilbakemeldinger
      • Instruktøren vil se hva du trenger å jobbe med for å utvikle kitingen din og ta det til neste nivå.
    • Ditt første hopp og rotasjon. Hvis du er klar for det…!

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.