Bed & Breakfast - Kitecamp Sardinia

Du har ditt eget utstyr, en leiebil og trenger et sted å bo. Vår camp er perfekt for å ha en fantastisk kitetur. På Sardinia får du flatt vann, mye plass og solide vindforhold.

en vanlig dag PÅ SARDINIA

Siden det ikke er noen leksjoner inkludert i denne pakken er det helt opp til deg hva du ønsker å gjøre hver dag. En herlig frokost serveres på morgenen, og vinden kommer som regel i 11-tiden. Kitespoten ligger en ti minutters kjøretur unna, og vi kan se kitene i luften fra frokostvinduet. En uke med bra vind på Sardinia kommer til å ta deg steget videre i kiting. Sammen med andre kitere blir du pushet og motivert til å ta steget videre. En kan kite helt til solen går ned i 19-tiden, og det finnes plasser å slappe av i skygge for vind og sol på stranda. En nydelig middag og vin serveres enkelte kvelder på campen klokken ni (20 EUR), og det finnes restauranter i de nærliggende landsbyene.

hva kan jeg forvente?

God vind, herlige lokale, vakre flamingoer, sol, flatt vann og mye plass. Sardinia byr på så utrolig mye! Her kan du kite i perfekte forhold, og bli motivert til å lære nye ting. Om du er utslitt fra kitingen finnes det mange ting å gjøre, og vakre steder å oppleve. Hopp fra klipper og ned i krystallklart turkist vann i Porto Pino, dra på sykkeltur gjennom flamingolaguner, vingårder, langs kyst og over fjell eller lei SUP for å utforske skjulte skatter. Det er også mulig å være med på pastalagingskurs og vinkurs.
INkludert

1 uke

     • 7 overnattinger
     • 7 frokoster
     • Medlemskort til å kite i Porto Botte
     • Redningsbåt

2 uker

     • 14 overnattinger
     • 14 frokoster
     • Medlemskort til å kite i Porto Botte
     • Redningsbåt

 

ikke inkludert

Lunsj og middag

Transport til kitespot, restauranter og supermarked.

Transport til og fra flyplass.

Overnatting på Sardinia

Bo på Sardinia

Villa Marco’s

Lapoint er stolt av å tilby kitecamp med økologisk, hjemmeprodusert mat! Vi bor i et hus på gården til Marco, ti minutter unna kitespotten Porto Botte. Det er et hjemmekoselig stort hus, med hage og havutsikt.

Sesong: mai - oktober
Passer: Alle nivåer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

Ankomst og flyreise

Ankomst- og avreisedag er onsdag. Den nærmeste flyplassen er Cagliari, rundt en times kjøretur fra campen. Vi anbefaler å fly med SAS/Norwegian til Roma eller Milano, og videre til Cagliari med Alitalia. KLM er også et bra alternativ, avhengig av hvilken by du reiser fra. Dersom du ikke reiser med kiteutstyr er Lufthansa et rimelig alternativ (vær oppmerksom på at noen av flyene fra Lufthansa ikke aksepterer kitebagasje).

 

 

Det billigste og raskeste flyalternativet fra Skandinavia er å fly til Alghero og leie en bil for uken (leiebil er ofte billig). TUI flyr direkte til Alghero, som ligger en drøy 3-timers kjøretur fra campen.

 

 

En annen billig og rask flyreise fra Skandinavia er å fly direkte til Olbia med SAS, apollo, ving eller Norwegian, og leie en bil for uken. Det tar 4-5 timer å kjøre fra Olbia til campen.

Det er mange ulike flymuligheter for å komme hit. Vi anbefaler www.momondo.no for å finne din reise. 

 • Transport

 • Husk å legge til “transportpakka” i bookingen dersom du ikke kommer med egen leiebil. Transportpakken inkluderer transport til og fra kitespoten, supermarked, restaurant og en dagstur til vakre Porto Pino. Pris: 130 euro.

   

  Taxi fra flyplassen i Cagliari til campen er ikke inkludert i transportpakka, men Lapoint kan hjelpe til med å bestille dette. Send mail om ankomsttid. Prisen varierer avhengig av antall personer, fra 35 euro per person (ved fire pers i transfer) til 80 euro (om du reiser alene).

   

  TOG: Dersom du reiser alene anbefaler vi at du tar toget fra flyplassen til CARBONIA, som ligger 20 minutter fra campen. Sjekk tider på http://www.trenitalia.com/. Velg Cagliari-Elmas som avreisested, og Carbonia Serbariu som ankomststed. Transfer fra togstasjonen i Carbonia-Serbariu koster 10 euro. Vennligst noter at det siste toget går kl.20.45.

   

  Det er ikke mulig å bastille transfer fra Alghero eller Olbia flyplasser til campen.

 • Måltider

 • Frokost er inkludert i prisen. Vi har et lite kjøleskap der dere kan oppbevare egne matvarer, for eksempel til lunsj. Vi spiser middag på campen fem dager i uken (pris er 20 euro per middag inkludert vin). Mama Patricia lager nydelig Italiensk mat, ofte med matvarer som er produsert på gården. To dager drar vi ut og spiser på de beste restaurantene i området.

Husk

Sengetøy, håndkle (ikke til stranden) og bruk av alle fasilitetene på campen er inkludert. Håndkle til strandbruk er ikke inkludert. Det er dyr på gården, og noen av dem lager mye lyd (merk: HANE). Ta med hørepropper og gjerne myggspray. Det finnes internett på campen. Hva skal jeg ta med? Håndkle til strandbruk, sunblock, solhatt, hørepropper, myggroll-on og en varm genser/jakke til kveldene. Ta med lang våtdrakt om du reiser i april, mai eller september. En shorty holder om du reiser i sommermånedene. Klatresko om du er dyktig i friklatring.

AdressE

Agriturismo Golfo Palmas Strada Statale 195, km 91 09010 Sant’Antioco Carbonia-Iglesias Italia

Velg startdato og bestill din reise

Første tilgjengelige startdato etter din valgte dato vises nedenfor.