Kite CampSardinia, Italia

Lapoint kite house Sardinia, Italia

Opplev Sardinias autentiske livsstil, smaker og avslappede energi mens du føler deg som hjemme på campen vår! Vi bor med kitelegenden Marco og hans familie i et stort og koselig gårdshus kun 3 km fra kitespoten. Vi er omringet av vakker natur og bor med høner, fasaner, ender, griser. Familien dyrker grønnsaker, urter og frukt i hagen, og produserer kjøtt, ost, egg, olivenolje, syltetøy, kikertmel og honning. Vi er stolte av å kunne tilby den fantastiske maten deres på campen.

Rom

Hjemme på Sardinia

Vi har rom som dekker dine behov og ønsker, både dorms og dobbeltrom. Alle rommene har eget bad og AC.

Fasiliteter

Den perfekte kiteferien

Campen har en vakker hage med hengekøye under oliventrærne, solsenger, hyggelige utearealer med bord og stoler og kjærlige dyr. Her kan du slappe av eller sosialisere med venner og nyte den fredelige atmosfæren.

Hvordan komme seg hit

Ankomst til paradis

Hvordan komme seg hit

Ankomst- og avreisedag er onsdager. Det er ingen leksjoner på ankomstdagen, så du kan komme når du selv ønsker. Innsjekk på rommet er ikke før klokken 16:00.

Cagliari Flyplass: Den nærmeste flyplassen ligger i Cagliari, en time fra campen. Sjekk om flyselskapet du reiser med aksepterer kitebagasje, noen av de mindre flyselskapene gjør ikke det. Det er direktefly fra flere større byer i Europa. Fra Norge er det enkelt å fly til Roma eller Milano, og fortsette til Cagliari med “Alitalia”.

Alghero Flyplass: Det er direktefly til Alghero hver onsdag fra Oslo, Stavanger, Gøteborg og København. Flytiden er 3,5 timer og reisen er ofte billig. Det tar drøyt 3 timer å kjøre fra Alghero til campen, og du kan leie rimelige biler på flyplassen. Sjekk følgende nettsider for flyreiser: www.tui.no, www.tui.se eller www.tui.dk

Olbia Flyplass: Du finner billige direktefly til Olbia med charterfly (Apollo og Ving), SAS og Norwegian. Olbia ligger en 4-5 timers kjøretur fra campen.

Med tog/bil og ferge: Ønsker du å reise mer miljøvennlig? Reis med bil eller tog og bli i to- eller tre uker. Det er ferger med avgang hver uke fra Italia, Frankrike, Korsika og Spania. Fergenes reiselengde varierer fra 50 minutter til 15 timer. Sjekk https://www.directferries.co.uk/sardinia.htm

Adresse

Agriturismo Golfo Palmas , Strada Statale 195, km 91 , Bivio Porto Botte , 09010 San Giovanni Suergiu, Italia

Transport (fra flyplass eller togstasjon til campen)

Transport til og fra flyplassen i Cagliari er ikke inkludert. Vi anbefaler å ta toget fra flyplassen som er enkelt og mye billigere enn taxi. Togstasjonen heter “Cagliari-Elmas” og ligger 100 meter fra flyplassen. Togtider: http://www.trenitalia.com/ 

Togstoppet du skal reise til er “Carbonia Serbariu”. Merk deg når det siste toget reiser fra Cagliari Elmas (flyplassen), vanligvis klokken 20:45. Togbilletten koster 5 euro, og transport fra togstasjonen i Carbonia til campen koster 10 euro per person. 

Vi kan ordne en sjåfør om du vil hentes på flyplassen, og prisen varierer avhengig av antall gjester som deler taxi (35-80 euro per person).

Transportpakke

Husk å legge “transportpakken” til i bestillingen dersom du ikke planlegger å leie en bil. Denne inkluderer kjøring til og fra kitespoten, matbutikk, restauranter og en dagstur til vakre Porto Pino. Pris: 130 euro (inkluderer ikke flyplasstransport).

Finn flyreiser

Det er mange ulike alternativer for flyreiser avhengig av hvor du reiser fra. Vi anbefaler å sjekke ut www.momondo.com, charterfly og www.alitalia.com for å bestille din reise.

Andre kite camper

Bærekraft

Stranden er vårt hjem. Vi forlater den finere enn vi fant den.

Det er viktig for oss å ta vare på det lokale samfunnet vi er en del av, havet vi elsker, og strendene som er vårt andre hjem. Vi er opptatt å tilføre verdi og gi tilbake. For å gjøre dette er både ansatte, venner og gjestene våre engasjert i resirkulering og andre tiltak for å ta vare på miljøet. Hver uke har vi beach clean-ups på campene våre, for å være sikre på at vi forlater strendene litt renere enn vi fant dem.

Lapoint crew
Les mer om våre tiltak for et bærekraftig miljø