Villa Marco’s - Sardinia

Lapoint er stolt av å tilby kitecamp med økologisk, hjemmeprodusert mat! Vi bor i et hus på gården til Marco, ti minutter unna kitespotten Porto Botte. Det er et hjemmekoselig stort hus, med hage og havutsikt.

Villaen

På gården til Marcos familie er det blant annet griser, kuer og høner. Herfra får familien både kjøtt, melk, egg og ost, samt grønnsaker, olivenolje og frukt. På campen serveres egg, syltetøy, honning og paier som er produsert på gården. Stå opp og start dagen med te, kaffe, kjeks, hjemmelaget brød, hjemmelaget syltetøy, husets honning, sesongens frukter, egg, ost, italiensk skinke og fruktjuice.
Info

Fasiliteter

HAGE

I huset har vi en stor og koselig hage, halvveis fungerende internett og tv. Det er fine joggeområder rundt campen for de som ønsker seg en løpetur før frokost.

DOBBELTROM

Vi har fire dobbeltrom med eget bad og AC. De er foreløpig kun utstyrt med dobbeltseng, så om det ikke er ledige dorm-plasser, må dobbeltrom bookes sammen med en annen gjest.

DORM

Å dele rom er en bra måte å bli kjent med andre på. Vi har to dorms med plass til 3-4 personer. Begge har eget bad og AC.

Pakker

Kiters pack

høres bra ut

Kite coaching

Vis meg!

Bed & Breakfast

Jeg er klar

Velg startdato og bestill din reise